U bent hier

Doewap voor kleuters

Kleuters houden van zingen en bewegen. Tijdens deze vorming in Hasselt werk je op een speelse manier aan praktische oefeningen die je gemakkelijk met kleuters kan doen.

Door te experimenteren leer je je eigen stem en die van je kleuters beter kennen. Daarnaast duidt de docent, die heel wat ervaring heeft met het zingen met jonge kinderen en kleuters, welke liedjes geschikt zijn voor kleuters, hoe je ze aanleert en voor welke gelegenheden je ze kan gebruiken. Deze sessie is een aanvulling op de sessie van 9 oktober 2018 op dezelfde locatie, maar kan ook gemakkelijk apart gevolgd worden. Bepaalde basistechnieken worden herhaald en we leren andere liedjes aan.

Claudine Martens is een gedreven muziekpedagoge en dirigente. Ze is lector muziek en muzische vorming bij UC Leuven Limburg.

Beluister weldra de liedjes op doewap.be/liedjes

Na de vorming kan je via een code de kleuterdoewap downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.
 

Inschrijven

Contactgegevens

Alle communicatie verloopt via dit e-mailadres. Je ontvangt een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging.

Facturatie

Geef hierboven duidelijk aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden hieronder, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie@koorenstem.be.

Wanneer

4 februari 2019 van 19:00 tot 21:30

Waar

BS Lyceum
Gazometerstraat 2, 3500 Hasselt

Prijzen

€55.00
basisprijs
€45.00
leden Koor&Stem
€35.00
studenten

Wie

leerkrachten
leerkrachten kleuteronderwijs, leerkrachten muziekinitiatie, kinderkoordirigenten

Contact

Liesbeth Segers, liesbeth.segers@koorenstem.be