Koor&Stem is gesloten van 15 tot 28 juli. Prettige vakantie!

Sluiten

U bent hier

Fysieke vorming: hoe start ik een samenzangmoment?

Samen zingen zorgt voor verbinding en contact. Maar hoe begin je daar nu aan? Tijdens deze vormingsdag krijg je alle stappen van A tot Z uitgelegd.  

Welke effecten heeft samen zingen? Welke ruimte is geschikt om samen te zingen met personen met dementie? Welk repertoire zorgt voor ambiance en triggeren herinneringen? Allemaal praktische vragen die we graag beantwoorden tijdens deze vormingsdag. Je krijgt een hele hoop theorie en inspiratie mee, maar daarnaast willen we graag de vertaalslag maken naar de praktijk door jullie meteen mee te nemen in de wereld van samen zingen met personen met dementie. In het plaatselijk samenzangmoment zing je mee met de personen met dementie en hun (mantel)zorgers. Zo koppelen we de theorie meteen aan de praktijk. 

Je krijgt de powerpointpresentatie en onze hands-on inspiratiegids boordevol tips en getuigenissen mee naar huis, zodat je steeds een houvast hebt om op terug te vallen na de vorming. 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

18 november 2022 van 9:00 tot 16:00

Wat

infosessie of lezing

Waar

WZC Toermalien
Welzijnscampus 15, 3600 Genk

Prijzen

€100.00
Niet-leden
€85.00
Leden
Deze prijzen zijn inclusief BTW, koffiepauze(s) en onthaal, materiaal/documentatie - werkmateriaal
Exclusief maaltijden

Wie

Mantelzorgers, zorgverstrekkers, muziektherapeuten, muziekpedagogen, muzikanten

Contact

lise.polfliet@koorenstem.be
Terug naar boven