U bent hier

Gratis webinar: Zingen met mensen met dementie

Denk je eraan om een samenzangmoment te organiseren/of ben je op zoek naar geschikt repertoire om te gaan zingen met mensen met dementie? Dan is deze gratis vorming de ideale teaser om kennis met ons te maken. Tijdens deze workshop reiken we je enkele basisbeginselen aan.

Dit gebeurt op basis van een specifiek ontwikkelde methodiek. We geven eveneens enkele tips over het repertoire dat je kan zingen met mensen met dementie. We bieden deze workshop gratis aan als kennismaking met ons project.

Deze workshop wordt gegeven door Femke De Bruyne die je concrete tips zal geven die je meteen in de praktijk kan brengen. We bespreken zowel de organisatorische als de muzikale kant. We werken altijd vraaggestuurd, dit wil zeggen dat er tijd en ruimte gemaakt wordt voor persoonlijke vragen of bedenkingen.

Nieuw! Vanaf februari 2022 bieden voor een zacht prijsje ook online verdiepende webinars aan. Heb je na onze teasende vorming goesting naar meer of ben je al bezig met zingen met mensen met dementie en wil je graag wat verdieping op dat vlak, dan is deze vorming een fijn stapje verder. Hou onze vormingskalender in de gaten. Binnenkort kan je voor deze verdiepende webinars inschrijven. 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je ontvangt enkele dagen vooraf een Zoomlink per mail.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

16 februari 2022 van 14:00 tot 15:00

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€0.00
Gratis

Wie

zorgprofessionals, mantelzorgers, studenten, leerkrachten, zangers, dirigenten, ...

Contact

ilse.de.cuyper@koorenstem.be

Terug naar boven