U bent hier

Gratis webinar: Zingen met mensen met dementie

Denk je eraan om een samenzangmoment te organiseren/of ben je op zoek naar geschikt repertoire om te gaan zingen met mensen met dementie? Dan is deze gratis vorming de ideale teaser om kennis met ons te maken. Tijdens deze workshop reiken we je enkele basisbeginselen aan.

De sessie vindt ook plaats op 1 april 2022

Dit gebeurt op basis van een specifiek ontwikkelde methodiek. We geven eveneens enkele tips over het repertoire dat je kan zingen met mensen met dementie. We bieden deze workshop gratis aan als kennismaking met ons project.

Deze workshop wordt gegeven door Femke De Bruyne die je concrete tips zal geven die je meteen in de praktijk kan brengen. We bespreken zowel de organisatorische als de muzikale kant. We werken altijd vraaggestuurd, dit wil zeggen dat er tijd en ruimte gemaakt wordt voor persoonlijke vragen of bedenkingen.

Nieuw! Vanaf februari 2022 bieden voor een zacht prijsje ook online verdiepende webinars aan. Heb je na onze teasende vorming goesting naar meer of ben je al bezig met zingen met mensen met dementie en wil je graag wat verdieping op dat vlak, dan is deze vorming een fijn stapje verder. Hou onze vormingskalender in de gaten. Binnenkort kan je voor deze verdiepende webinars inschrijven. 

De inschrijvingen zijn afgesloten

Wanneer

14 maart 2022 van 14:00 tot 15:00

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€0.00
Gratis

Wie

zorgprofessionals, mantelzorgers, studenten, leerkrachten, zangers, dirigenten, ...

Contact

ilse.de.cuyper@koorenstem.be

Terug naar boven