U bent hier

Grijs gezongen 2018

Grijs Gezongen 2017

Koormidweek voor 55-plussers met ruime koorervaring. Een traditie intussen! Onbekende pareltjes en van onder het stof gehaalde klassiekers uit de Vlaamse en internationale koorliteratuur. Aangevuld met muzikale weetjes en anekdotes.

Dit koorevenement is speciaal voor zangers met een rijpere stem, die al een lange koorcarrière achter zich hebben. We halen klassiekers vanonder het stof, maar je kunt er ook iets nieuws leren! Het zingen wordt aangevuld met informatie over de muziek en componisten. Inclusief tips i.v.m. stemgebruik. Je moet wel vlot noten kunnen lezen. Onder impuls van Vic Nees vond Grijs Gezongen voor het eerste in 2009 plaats. Dit jaar zijn we al toe aan de negende editie.

Dit jaar is Ludo Claesen (Hasselt) voor het eerst onze gastdocent.

Ludo Claesen is componist, docent aan het Lemmensinstituut en het Conservatorium Maastricht én actief koordirigent in Vlaanderen en Nederland. Hij leidt o.m. de Capella Concinite Leuven, Het Kathedraalkoor Hasselt, het Maastrichts kamerkoor en het Eupens Mannenkoor. In het prachtige kader van de abdij van Drongen zal Ludo ons  laten proeven van pareltjes uit de Vlaamse en internationale koorliteratuur. Het gedetailleerde programma wordt binnenkort bekendgemaakt op deze site. We zingen dit jaar opnieuw in de mooie Ruusbroeck-kapel.

Overnachting in de prachtige Oude Abdij is mogelijk, maar niet verplicht. 

Wanneer

10 december 2018 tot 11 december 2018

Wat

repertoireworkshop, zangweekend of -week

Waar

Oude Abdij Drongen
Drongenplein 26, 9031 Drongen

Prijzen

€130.00
basisprijs
€115.00
leden Koor&Stem
€105.00
basisprijs excl. logies
€95.00
leden Koor&Stem excl. logies

Wie

zangers
55-plussers, mét koorervaring

Contact

Marleen Moortgat
marleen.moortgat@koorenstem.be
09 220 24 84
Terug naar boven