U bent hier

Hoe start ik een contactkoor?

Dit voorjaar organiseert De stem van ons Geheugen opnieuw een workshop ‘Hoe start ik een contactkoor?’. Er wordt met de deelnemers gefocust op op welke manieren je een contactkoor kan opstarten. Hier krijg je de basisbeginselen mee door een op maat gemaakte methodiek, speciaal voor zingen met mensen met dementie.

Meer weten over ons project?

de stem van ons geheugen

Tijdens deze infosessie leren de deelnemers heel concreet hoe ze met een beginnend contactkoor aan de slag kunnen. Tijdens deze dag worden de deelnemers wegwijs gemaakt in de kracht van muziek voor mensen met dementie, leren zij hoe de opstart en organisatie van een contactkoor aan te pakken en volgt er een toelichting over het repertoire en de methode om met een gemengde groep te zingen op maat van mensen met dementie. De workshop eindigt met een zangsessie samen met een contactkoor. Na deze dag kunnen de deelnemers op een geïnformeerde en geïnspireerde manier met een contactkoor aan de slag kan gaan.
 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

10 april 2019 van 9:00 tot 16:00

Wat

infosessie

Waar

WZC Ocura
Hellebronstraat 8, 3890 Montenaken

Prijzen

€95.00
basisprijs
€90.00
leden Koor&Stem
Lunch en cd inbegrepen

Contact

dementie@koorenstem.be
03 237 96 43
Terug naar boven