U bent hier

Hoe start ik een contactkoor?

@ online

Denk je eraan om zelf een contactkoor op te richten, dan is deze vorming de ideale basis om van start te gaan. Tijdens deze workshop leren we de basisbeginselen aan om een contactkoor op maat van jouw woonzorgcentra of voorziening te starten. Dit gebeurt op basis van een specifiek ontwikkelde methodiek. Iedereen is welkom op deze workshop, en zeker mensen die interesse hebben in zingen met mensen met dementie.

Deze workshop wordt gegeven door Sofie Bauwens die je concrete tips zal geven die je meteen in de praktijk kunt brengen. We gaan in op zowel de organisatorische als de muzikale kant van een contactkoor. We werken altijd vraaggestuurd, dit wil zeggen dat er tijd en ruimte gemaakt wordt voor persoonlijke vragen of bedenkingen. Op die manier kun je de aangereikte theorie meteen in de praktijk overzetten. 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

21 juni 2021 van 13:30 tot 15:30

Wat

online vorming, infosessie of lezing

Prijzen

€85.00
basisprijs
Inspiratiegids inbegrepen

Wie

zangers, dirigenten, koorgroepen, koorbesturen, leerkrachten
zorgprofessionals, mantelzorgers

Contact

ilse.de.cuyper@koorenstem.be

Terug naar boven