U bent hier

Hoe start ik een contactkoor en repertoireadvies

Denk je eraan om zelf een contactkoor op te richten en wil je inspiratie opdoen via ons repertoire-aanbod, dan is deze vorming de ideale basis om kennis met ons te maken. Tijdens deze workshop reiken we je enkele basisbeginselen aan om een contactkoor op maat van jouw woonzorgcentrum of voorziening te starten.

Dit gebeurt op basis van een specifiek ontwikkelde methodiek. In deze workshop geven we eveneens in een notendop enkele tips over het repertoire dat je kan zingen met mensen met dementie. We bieden deze workshop gratis aan als kennismaking met ons project. Hou onze kalender van het najaar in de gaten want daar kan je van beide onderwerpen "Hoe start ik een contactkoor" en "Repertoire" een verdiepingsvorming volgen (betalend).

Deze workshop wordt gegeven door Sofie Bauwens die je concrete tips zal geven die je meteen in de praktijk kunt brengen. We gaan in op zowel de organisatorische als de muzikale kant van een contactkoor. We werken altijd vraaggestuurd, dit wil zeggen dat er tijd en ruimte gemaakt wordt voor persoonlijke vragen of bedenkingen. Op die manier kun je de aangereikte theorie meteen in de praktijk overzetten. 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je ontvangt enkele dagen vooraf een Zoomlink per mail.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

21 juni 2021 van 13:30 tot 14:30

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€0.00
Gratis

Wie

zangers, dirigenten
zorgprofessionals, mantelzorgers

Contact

ilse.de.cuyper@koorenstem.be

Terug naar boven