U bent hier

Infosessie Europa Cantat junior

Samen zingen en genieten met meer dan 800 andere jonge zangers van over het hele continent. Daar staat Europa Cantat junior voor. Zou het iets voor je koor kunnen zijn? Heb je muzikale en praktische vragen? 

Dan is deze online infosessie iets voor jou. Kom als dirigent en/ of koorbestuur en krijg meer info over hoe een festivaldag op Europa Cantat junior er uit ziet, aan welke praktische zaken je moet denken en wat de verschillende deelnamemogelijkheden zijn. Marleen Annemans en Marleen De Boo, twee dirigenten die regelmatig met hun koor naar het buitenland trekken, delen graag hun ervaringen met jou. Er wordt uiteraard ook ruimte voorzien om te antwoorden op vragen.

Europa Cantat Junior is een festival voor kinder- en jeugdkoren van 8 tot 20 jaar. Dit festival vindt elke drie jaar plaats in een andere Europese stad en wordt georganiseerd door de European Choral Association in samenwerking met een lokale organisatie. Van 5 tot 13 juli 2023 zal dit festival plaatsvinden in Gent. Koor&Stem en VFJK zijn de lokale partners. Meer info over het festival  

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je ontvangt enkele dagen vooraf een Zoomlink per mail.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

Welke info wil je zeker te weten komen over het festival?

Wanneer

16 juni 2022 van 20:00 tot 21:00

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€0.00
Gratis

Wie

dirigenten, koorbesturen

Contact

Marleen Moortgat, info@ecj2023.be

Terug naar boven