U bent hier

Infosessie Let's Zing Ensemble! voor dirigenten

Bozar organiseert op 19 november een infosessie voor koordirigenten die nieuwsgierig zijn naar het repertoire en eventueel geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan Let's Zing Ensemble met hun koor. De componisten en hun composities worden voorgesteld en je maakt kennis met het verloop van het project. Daarna is er tijd om vragen te stellen en de samenwerking te bespreken.

Voor Let’s Zing Ensemble, de trotse opvolger van Singing Brussels, vroeg Bozar aan 10 Brusselse componisten om nieuwe muziek te schrijven voor koren. Deze songs zullen tijdens 10 workshops tussen januari en juni 2024 worden ingeoefend in Bozar. Op 23 juni 2024 wordt dit repertoire gezamenlijk ten gehore gebracht in de Henri Leboeuf-zaal (Bozar) ondersteund door een heus orkest. Zowel amateurkoren als individuele zangers kunnen deelnemen aan dit project.

Het idee is dat koren op hun eigen tempo en op hun eigen niveau kunnen deelnemen. Het is niet nodig om alle 10 de liederen in te studeren om deel te kunnen nemen. De koren krijgen ook de kans om zichzelf voor te stellen met een concert tijdens het korenparcours op 23 juni 2024. 

Ben je koorleider en ben je nieuwsgierig naar dit repertoire en dit project?
Kom dan naar de infosessie!

Meer over Let's Zing Ensemble!

Wanneer

19 november 2023 van 15:00 tot 17:00

Wat

workshop

Waar

BOZAR
Ravensteinstraat 23
1000 Brussel

Prijzen

€0.00
Prijs

Wie

dirigenten

Contact

Hidde van Schie, letszingensemble@bozar.be
Terug naar boven