U bent hier

Infosessie subsidies kleinschalige bovenlokale cultuurprojecten

Koor&Stem

Heb je een idee voor een grensoverleggend cultuurproject? Werk je samen met partners? En kijk je ook over de grenzen van je gemeente? Dan kan je een subsidie aanvragen voor een bovenlokaal cultuurproject.

De bestaande subsidies worden uitgebreid met subsidies voor kleinschalige bovenlokale cultuurprojecten. De eerste indiendatum is 1 maart 2024. 

Wat leer je tijdens de infosessie?

Wat zijn de praktische voorwaarden? Met welke inhoudelijke criteria hou je rekening? Hoe zit de aanvraagprocedure in elkaar? Wat is het verschil tussen deze subsidies en de al bestaande subsidies voor bovenlokale cultuurprojecten? Tijdens de infosessie maak je kennis met alle spelregels van het subsidiereglement. Voorbeelden en tips maken het meteen concreet.

OP/TIL

OP/TIL zorgt voor advies en begeleiding om een aanvraag tot een goed einde te brengen. De consulent van OP/TIL belicht tijdens deze infosessie alle opties om je te laten bijstaan. 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je ontvangt enkele dagen vooraf een Zoomlink per mail. 

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

Dit is een interactief webinar, speel ons gerust vooraf al je vragen door!

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

5 december 2023 van 20:00 tot 21:30

Wat

webinar

Prijzen

€0.00
Gratis

Wie

koorbesturen

Contact

Koor&Stem vzw, Valerie Konings, valerie.konings@koorenstem.be

Terug naar boven