U bent hier

Interactief webinar: intervisie samen zingen met dementie

Een samenzangmoment organiseren of begeleiden kan vragen met zich meebrengen. Misschien bots je sytematisch op dezelfde uitdagingen? Of heb je nood aan iemand die meedenkt met het proces? 

In deze intervisie werken we vraaggestuurd. We merken dat begeleiders van samenzangmomenten vaak voor dezelfde uitdagingen en vragen staan. Daarom organiseren we een intervisie waarin we luisteren naar jouw vragen en tijd maken om samen op zoek te gaan naar een passende oplossing. Tijdens de intervisie kom je in contact met andere begeleiders, zangers en muzikanten van andere samenzangmomenten.  Omdat we vraaggestuurd werken, krijg je op voorhand de mogelijkheid om je vragen/uitdagingen/opmerkingen door te geven. Zo kunnen we gericht aan de slag tijdens de intervisie. 
 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen. Je kan zowel inschrijven voor de repertoireworkshop in de voormiddag als de intervisie in de namiddag. Je kan ook een hele dag komen: lunch is dan inbegrepen in de prijs. Leden van Koor&Stem genieten van een kortingsprijs.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

24 oktober 2022 van 14:00 tot 16:00

Wat

(koren)ontmoeting, workshop

Prijzen

€5.00
Lanceringsprijs

Contact

lise.polfliet@koorenstem.be
Terug naar boven