U bent hier

Intervisie / repertoire De Stem van ons Geheugen

In deze twee workshops tillen we je contactkoor graag naar een hoger niveau. We zoeken samen naar antwoorden op de vragen die in jouw koor leven en brengen je in contact met andere begeleiders, zangers en muzikanten uit de buurt.  Daarnaast leren we je alles over het samenstellen van een geschikt repertoire voor mensen met dementie. Uiteraard gaan we zelf ook aan de slag!

Intervisie contactkoren

Voormiddag, 10.00 tot 12.00 u. 

We merken dat begeleiders van contactkoren vaak voor dezelfde uitdagingen en vragen staan. Tijdens de intervisie kom je in contact met andere begeleiders, zangers en muzikanten van contactkoren uit jouw buurt.  

Repertoireworkshop

Namiddag, 13.00 tot 16.00 u.

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op het repertoire dat je kan zingen met mensen met dementie. Hoe kan je iedereen motiveren en aanzetten om mee te zingen? We bekijken hoe en welke liedjes je samen met het contactkoor kan zingen en gaan in op wat kan en wat niet kan bij het samenstellen van het repertoire. Elke sessie wordt voorbereid en begeleid door een coach van Koor&Stem. 

 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen. Je kan zowel inschrijven voor de intervisie in de voormiddag als de repertoireworkshop in de namiddag. Je kan ook een hele dag komen: lunch is dan inbegrepen in de prijs. 

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

27 september 2019 van 10:00 tot 16:00
Lesmomenten
27 september 2019 van 10:00 tot 12:00
27 september 2019 van 13:00 tot 16:00

Wat

(koren)ontmoeting, repertoireworkshop

Waar

Sociaal huis Portavida
Welzijnscampus 11, 3600 Genk

Prijzen

€50.00
voormiddag: intervisie
€50.00
namiddag: repertoire
€95.00
hele dag: beide sessies
(incl. lunch en cd)

Contact

dementie@koorenstem.be
03 237 96 43
Terug naar boven