U bent hier

Intervisie / repertoire De Stem van ons Geheugen

Ook dit voorjaar organiseert De Stem van ons Geheugen een nieuwe reeks intervisies voor begeleiders van contactkoren rond het samen zingen met mensen met dementie. Aansluitend is er optioneel een repertoiresessie voorzien begeleid door een coach van Koor&Stem.


Intervisie contactkoren

Voormiddag, 10.00 tot 12.00 u.

In deze intervisie werken we vraaggestuurd. We merken dat begeleiders van contactkoren vaak voor dezelfde uitdagingen en vragen staan. Daarom organiseren we dit voorjaar weer regionale intervisiemomenten. Tijdens de intervisie kom je in contact met andere begeleiders, zangers en muzikanten van contactkoren uit jouw buurt.  Per provincie brengen we een mensen samen om ervaringen uit het contactkoor te delen en antwoorden te zoeken naar vragen die leven binnen uw koor. Er wordt op voorhand een thema vastgelegd waar de intervisie dieper zal op ingaan. Dit thema wordt aangegeven door de deelnemers.
 

Repertoireworkshop

Namiddag, 13.00 tot 16.30 u. 

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op het repertoire dat je kan zingen met mensen met dementie. Hoe kan je iedereen motiveren en aanzetten om mee te zingen? We bekijken hoe en welke liedjes je samen met het contactkoor kan zingen en gaan in op wat kan en wat niet kan bij het samenstellen van het repertoire. Elke sessie wordt voorbereid en begeleid door een coach van Koor&Stem. Deze workshop wordt gekoppeld aan een repetitie van een contactkoor.
 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen. Je kan zowel inschrijven voor de intervisie in de voormiddag als de repertoireworkshop in de namiddag. Je kan ook een hele dag komen: lunch is dan inbegrepen in de prijs. Leden van Koor&Stem genieten van een kortingsprijs.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

7 mei 2019 van 10:00 tot 16:30
Lesmomenten
7 mei 2019 van 10:00 tot 12:00
7 mei 2019 van 13:00 tot 16:30

Wat

(koren)ontmoeting, repertoireworkshop

Waar

WZC OLV Gasthuis
Ieperstraat 130, 8970 Poperinge

Prijzen

€35.00
basisprijs - intervisie (vm)
€55.00
basisprijs - repertoire (nm)
€95.00
basisprijs - hele dag
€30.00
leden - intervisie (vm)
€50.00
leden - repertoire (nm)
€90.00
leden - hele dag
Leden van Koor&Stem genieten van een kortingsprijs.

Contact

dementie@koorenstem.be
03 237 96 43
Terug naar boven