U bent hier

Jubileumviering 60 jaar Koor&Stem Limburg

Koor&Stem Limburg viert haar 60-jarig bestaan als koororganisatie in 2020. De start van de viering is een jubileumviering in de kerk O.L.Vrouw Fatima in de Bret te Genk en op zondag 16 februari 2020. We zoeken koren die bereid zijn om samen met elkaar deze viering te zingen. 

Op het programma staan de Deutsche Messe van Schubert en liederen uit Zingt Jubilate. De samenzang door de verschillende koren wordt begeleid door een kopersensemble. Koor&Stem Limburg zoekt koren die bereid zijn om samen met elkaar deze viering te zingen. Wij willen graag koren uitnodigen om aan deze viering deel te nemen. Koorleden krijgen de unieke kans om deze muziek samen met een orkest te zingen in een mooi klinkende kerk.

Koren die zich kandidaat stellen om mee te zingen kunnen desgewenst coaching aanvragen voor de repetitie van de muziek voorafgaand aan de viering. Een gezamenlijke repetitie is gepland op zaterdag 8 februari 2020 van 15.00 tot 17.00u in de bovenvermelde kerk. De dirigente van dienst is Isabella Bikkembergs. Zij is bereid om eventueel op voorhand de deelnemende koren te bezoeken tijdens een repetitie van het koor. 

Wanneer

16 februari 2020 om 10:00

Wat

(koren)ontmoeting, repertoireworkshop

Waar

Onze-Lieve-Vrouw van Fatimakerk
Weg naar As 190, 3600 Genk

Wie

zangers, koorgroepen

Contact

Goedele Schepers, secretaris
Koor&Stem Limburg
limburg@koorenstem.be
089 36 13 93
Terug naar boven