U bent hier

Kick-off workshop Let's Zing Ensemble!

Voor Let’s Zing Ensemble, de trotse opvolger van Singing Brussels, dat op 24 juni 2024 zal plaatsvinden, vroeg Bozar aan 10 Brusselse componisten om een nieuw lied te schrijven voor koor. Deze songs zullen tijdens verschillende workshops doorheen het jaar worden ingeoefend.

Op 17 september steekt het project van wal, waarin we het eerste lied uit het zangboek instuderen tijdens een workshop met het koor Singing Molenbeek onder begeleiding van Zeno Popescu. Iedereen welkom om mee te zingen!  

 

Docenten

Zeno Popescu

‘Chanter pour vivre ensemble’ vat precies samen wat Zeno Popescu doet bij Singing Molenbeek. Binnen dat project richtte hij in verschillende lagere scholen in Molenbeek schoolkoren op. De kinderen worden professioneel begeleid door coaches van topniveau. Daarnaast dirigeert hij ook Equinox, een koor dat sociale inclusie en gelijke kansen hoog in het vaandel voert. Sinds 2012 en onder impuls van de pianiste Maria João Pires zoekt deze vereniging naar mogelijkheden om kwetsbare en kansarme kinderen te integreren in hun werking.

Wanneer

17 september 2023 van 15:00 tot 16:30

Wat

workshop

Waar

Bozar - Hortahal
Ravensteinstraat 23
1000 Brussel

Prijzen

€0.00
Prijs

Wie

zangers, koorgroepen, kinderen

Contact

Bozar, letszingensemble@bozar.be
Terug naar boven