U bent hier

Kinderkoordirigent in coronatijden

ONLINE SESSIE

Met z’n allen hopen we op een heropstart van de koorrepetities. Vlieg je er dan meteen in? Of neem je de tijd, die je anders ontbreekt, om een overdacht muzikaal plan uit te tekenen? Dat kan voor elke zingende groep, ongeacht niveau of ervaring.

Dit is dus het ideale moment om een werkplan voor je kinderkoor uit te denken, een opbouwende didactiek, een leerlijn op lange termijn. We vroegen Marleen De Boo naar tips en plan van aanpak en die kan je lezen in een artikel op onze website Koorklank. In deze online sessie op woensdagavond 24 juni beantwoordt Marleen alle vragen die je hierover hebt, hierin bijgestaan door Tom Johnson. Formuleer gerust je vragen al in het inschrijvingsformulier, dan komen ze zeker aan bod. Op het moment zelf kan je ook in de chat een vraag stellen.

Marleen De Boo is een autoriteit in het (koor)zingen (met kinderen). Ze leidt verschillende Waelrantkoren, is leerkracht AMV en docent koordirectie en tevens actief binnen de opleiding Zingen met kinderen en gastdocent binnen de postgraduaatsopleiding Directie voor Jeugd- en Kinderkoren.

Praktisch

Inschrijven via het formulier hieronder ten laatste op 23 juni, er is een maximum aantal deelnemers. We werken met het programma ZOOM. Meld je 10 minuten vóór het begin van de sessie aan via de zoomlink, je krijgt die een paar uur vooraf met instructies doorgestuurd per mail.

Inschrijvingen zijn afgesloten.

Inschrijven

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

24 juni 2020 van 20:00 tot 21:00

Wat

online sessie

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

dirigenten, leerkrachten
iedereen die met kinderen zingt

Contact

Marleen Moortgat
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven