U bent hier

Koor XL

Heb je er altijd al van gedroomd om met velen samen te zingen? Wil je weten hoe fantastisch het voelt als jouw stem zich vermengt met die van honderd anderen? Dan is deze uitnodiging voor jou! Op zondag 25 augustus organiseert Koor&Stem Vlaams-Brabant opnieuw een uniek kooratelier, ditmaal met muziek van Van Nuffel (het adembenemende achtstemmige Voce mea) en Mendelssohns Warum toben die Heiden.

Een niet te missen kans om deze zelden uitgevoerde pareltjes mee te kunnen zingen! Na ontvangst van de partituur (via e-mail) oefen je zelf de jou aangewezen stem thuis in. Op zondag 25 augustus repeteren we in de voormiddag aan het samenbrengen van de verschillende stemmen, onder leiding van Koen Vits, waarna we richting de Sint-Michielskerk trekken om de werken in de namiddag drie keer uit te voeren. De uitvoering duurt telkens een kwartier en zal gratis toegankelijk zijn. 

Meedoen?

Ben je geprikkeld om deze prachtige muziek mee te zingen? Wil je meedoen aan dit uniek project in Vlaanderen rond deze hier nog maar zelden uitgevoerde pareltjes van de koorliteratuur? Schrijf je dan zeker in door bijgevoegd inschrijvingsformulier ingevuld terug te sturen naar info [at] koorenstemvlaamsbrabant.be

  • Repetitie van 10u-13u o.l.v. Koen Vits (pauze wordt voorzien)
  • Van 13u-14u30 is er tijd om een hapje te gaan eten in de stad.
  • 15u: eerste uitvoering
  • 15u30: tweede uitvoering
  • 16u: derde uitvoering

Inschrijven kan tot en met 1 juli en kost slechts €5.

Wanneer

25 augustus 2019 van 10:00 tot 16:30

Wat

repertoireworkshop

Waar

Sint-Michielskerk
Naamsestraat 57a, 3000 Leuven

Prijzen

€5.00
basisprijs

Wie

zangers, koorgroepen

Contact

Katleen de Vos, secretaris
Koor&Stem Vlaams Brabant
info@koorenstemvlaamsbrabant.be
Terug naar boven