U bent hier

Koorbrunch West-Vlaamse koren

Met deze brunch wil Koor&Stem West-Vlaanderen de contacten tussen de koren onderling, tussen de koorbesturen en de raad van bestuur bevorderen.

Ontmoet bij de koffie of thee koorbesturen en -dirigenten uit je regio en pik na die croissant ook nog een vorming mee! Dit is een ideaal netwerkmoment in een ontspannen sfeer. Het koor Canto Rosso uit Kachtem is gastheer van dienst.

9.30 u.  ONTHAAL

Onthaal met koffie en een koekje

10.00 u.  WELKOM

Plenum met samenzang Zingend door de dag o.l.v. Arne Gunst en Marijke Coghe aan de piano.

10.30 - 12.00 u. WORKSHOP

Workshop repertoire uit Gelukkig zijn door Andy Dhondt

In deze workshop worden een aantal arrangementen van bekende Nederlandstalige liederen uit de theatershow Gelukkig zijn ingeoefend (Gelukkig zijn, Ik mis je zo, De eerste sneeuw, Ik hou van u,...). Andy zal ook vertellen over hoe dit repertoire tijdens het project werd aangebracht bij anderstaligen.

Andy Dhondt leidt het koor. Hij studeerde piano en saxofoon aan het Lemmensinstituut in Leuven. Nadien vervolmaakte hij zich in kamermuziek en hedendaagse muziek. Hij is onder andere saxofonist bij ensemble Blow, het Belgian Saxophone Ensemble en bij Jef Neve. Daarnaast is hij actief als dirigent. Sinds 2012 is hij directeur van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Zottegem.
 

12.00 - 13.30 u. - BRUNCH

 

Wanneer

21 april 2018 van 9:30 tot 15:00

Wat

(koren)ontmoeting

Waar

Ontmoetingscentrum ’t SOK
Hogestraat 15, 8870 Kachtem

Wie

dirigenten, koorbesturen

Contact

Koor&Stem West-Vlaanderen
Geert Declerck, secretaris
west-vlaanderen@koorenstem.be
0470 94 22 15
Terug naar boven