U bent hier

Koordag Antwerpen

Koordag Antwerpen - 2016

Tijdens de Antwerpse korenontmoeting van 2018 zetten we de jubilerende koren uit de regio in de bloemetjes. Het feest wordt omkaderd met lezingen, de vrijwilliger van het jaar wordt gehuldigd en het fantastische koor Caloroso o.l.v. Inge Sykora treedt op.

De Antwerpse koordag is een ontmoetingsmoment voor Antwerpse dirigenten en koorbesturen. We zetten er alle jubilerende koren in de bloemetjes, maar je wordt er ook getrakteerd op interessante gastsprekers die iets betekenen voor het (Antwerpse) koorleven.

caloroso.jpg

Caloroso o.l.v. Inge Sykora
Inspiratie verzekerd! ‘s Avonds kunnen ook koorleden aansluiten, want dan is iedereen welkom op een feestelijk concert, waar we ook de Vrijwilliger van het Jaar huldigen.

Gastsprekers zijn Hans Helsen, Erik Demarbaix, Lieselotte Verfaillie en Patrick Windmolders. Om 18u45 verplaatsen we ons naar de kapel van Campus Carolus, waar ook koorleden kunnen aansluiten voor de huldiging van de vrijwilliger van het jaar en de muzikale afsluiter door Caloroso o.l.v. Inge Sykora. Wees welkom! Wij hopen op zo veel mogelijk aanwezigen om van deze dag opnieuw een geslaagde editie te maken. Tot dan!

Viert jouw koor een vijfjarig jubileum? Dan verdienen jullie een extraatje. Kom je waardebon in ontvangst nemen!

Wanneer

6 oktober 2018 van 14:30 tot 20:30

Wat

(koren)ontmoeting

Waar

Campus Carolus
Korte Nieuwstraat 33, 2000 Antwerpen

Prijzen

€15.00
volledige programma
€11.00
enkel concert

Wie

dirigenten, koorgroepen, koorbesturen
Voor koren uit de provincie Antwerpen.

Contact

Provinciale afdeling
Koor&Stem Antwerpen
Marjolein Braspenningx
inschrijvingen@koorenstemantwerpen.be
Terug naar boven