U bent hier

Koordag met Brady Allred

Kom naar de koornamiddag op zondag 20 mei en ervaar samen met vele andere koorzangers het plezier van zingen onder de enthousiaste en deskundige leiding van Brady Allred. We duiken samen met hem in de spirituals en hedendaagse Amerikaanse koormuziek.

Kenmerkend voor Allreds manier van werken is de combinatie van een zeer solide en onderbouwde pedagogiek - resultaat van jarenlange ervaring met koren van alle niveaus - met een enorm enthousiasme en dynamische werkstijl. Als dirigent streeft Allred altijd naar een technische precisie en doorgedreven afwerking, die dan het fundament vormen voor het in alle vrijheid vertolken van het gevoel en de emotie die inherent zijn aan de muziek.

Hoe het streven naar kwaliteit én het plezier van musiceren perfect hand in hand kunnen gaan.

bradyworkshop.jpg

Op het programma: spirituals en hedendaagse Amerikaanse koormuziek.
Een workshop met Brady Allred staat niet alleen voor de overdracht van een enorme schat aan kennis en het ontdekken van een hands-on methodiek voor het leiden van en zingen in een koor, maar ook voor het ontdekken hoe het streven naar kwaliteit én het plezier van musiceren perfect hand in hand kunnen gaan.

Brady Allred is artistiek directeur en dirigent van het topkoor de Salt Lake Choral Artists. Hij treedt ook vaak op als gastdirigent en jurylid bij internationale koorwedstrijden en geeft over de hele wereld workshops en masterclasses.

Dat Brady Allred in het land is laat VZW Waelrantkoren niet ongemerkt voorbijgaan. Ze engageren hem voor drie workshops tijdens het pinksterweekend: deze koornamiddag op zondag mei 20 , maar ook een workshop en masterclass specifiek gericht op dirigenten, resp. op 19 en 21 mei.
 

Praktisch

Kostprijs is € 25 per persoon, incl. partituren, water, thee en koffie. Deze koornamiddig is toegankelijk voor alle (jong)volwassen koorzangers die in koorverband vlot een partituur kunnen lezen zonder vooraf instuderen. Een initiatief van VZW Waelrantkoren met de steun van Academie Borgerhout, Koor&Stem vzw, de provinciale afdeling Koor&Stem Antwerpen en Koor&Stem Gent.

Download praktische info (PDF)
 

Wanneer

20 mei 2018 van 14:00 tot 18:00

Wat

repertoireworkshop

Waar

Academie Borgerhout
Collegelaan 3-5, 2140 Borgerhout

Prijzen

€25.00
basisprijs

Wie

zangers, dirigenten, koorgroepen

Contact

VZW Waelrantkoren
workshopswaelrant@gmail.com
Terug naar boven