U bent hier

Koordagen voor kinderen

We verwerken momenteel de allerlaatste inschrijvingen. Internaat is nu volzet, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij zonder overnachting!

Jaarlijkse koorweek voor kinderen tijdens de eerste week van de paasvakantie. Er zijn heel veel talen in de wereld. Maar op de koordagen spreken we de mooiste taal van allemaal: de taal van de muziek! Een onvergetelijke ervaring voor jonge zangertjes. 

 Muziek is de mooiste taal

Kom naar het tofste koorkamp van het jaar! De professionele dirigenten, Marleen De Boo, Tom Johnson en Jeroen Beckers, staan garant voor een kwalitatieve muzikale aanpak. Op het programma o.m drie nieuwe koorliederen speciaal gecomponeerd door Stebastiaan Van Steenberge. De monitorenploeg zorgt voor leuke ontspanningsactiviteiten. In een ontspannen sfeer kunnen de kinderen een hele dag zingen en kennismaken met verschillende aspecten van het koorzingen!

In de ateliers per leeftijdsgroep of met jongens en meisjes apart wordt er in detail gewerkt en een hoge graad van afwerking nagestreefd. In de tuttisessies doen de kinderen ervaring op in het samen musiceren in grote groep en krijgen ze de kans met instrumentale begeleiding te zingen. Kinderen kunnen deelnemen in internaat, dat is met overnachting, of in externaat, zonder overnachting. Met een toonmoment op vrijdag 6 april.

Inschrijven

Via het inschrijvingsformulier (één ex. per kind) en na storting van het voorschot. Inschrijvingen worden chronologisch behandeld en er is voorrang voor koorgroepen. Schrijf snel in, het aantal deelnemers is beperkt.

Alle detailinformatie in bijlage

Koordagen voor Kinderen 2017 CREATIE - Ahoy (Sebastiaan van Steenberge)

Wanneer

2 april 2018 tot 6 april 2018

Wat

repertoireworkshop, zangweekend of -week

Waar

Instituut Mariagaard
Oosterzelesteenweg 80, 9230 Wetteren

Prijzen

€170.00
internaat
€160.00
internaat (lid Koor&Stem)
€120.00
externaat
€110.00
externaat (lid Koor&Stem)
Vanaf het tweede kind uit het hetzelfde gezin: €140 of €130 (lid Koor&Stem)

Wie

zangers, koorgroepen, kinderen
kinderkoren, 8-12 jaar

Contact

Meer informatie bij
Marleen Moortgat
09 220 24 84
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven