U bent hier

Koordagen voor kinderen 2019

Jaarlijkse koorweek voor kinderen tijdens de eerste week van de paasvakantie. Storm op zee of stralende zon, alle piraten en zeemeerminnen zijn welkom in Wetteren aan zee, op het tofste koorkamp van het jaar! Een onvergetelijke ervaring voor jonge zangertjes.

Zingen over zee

De professionele dirigenten, Marleen De Boo, Tom Johnson en Annelies De Kimpe, staan garant voor een kwalitatieve muzikale aanpak. Op het programma onder andere drie nieuwe koorliederen speciaal gecomponeerd door Jan Van der Roost. De monitorenploeg zorgt voor opvang en leuke spelletjes tussendoor. In een ontspannen sfeer kunnen de kinderen een hele dag kennismaken met verschillende aspecten van het koorzingen!

In de ateliers per leeftijdsgroep of met jongens en meisjes apart wordt er in detail gewerkt en een hoge graad van afwerking nagestreefd. In de tuttisessies doen de kinderen ervaring op in het samen musiceren in grote groep en krijgen ze de kans met instrumentale begeleiding te zingen. Kinderen kunnen deelnemen in internaat, met overnachting, of in externaat, zonder overnachting.

Met een toonmoment op vrijdag 12 april.

Inschrijven

Via het inschrijvingsformulier (één ex. per kind) en na storting van het voorschot. Inschrijvingen worden chronologisch behandeld en er is voorrang voor koorgroepen. Schrijf snel in, het aantal deelnemers is beperkt. Alle detailinformatie in bijlage.

Koordagen voor Kinderen 2017 CREATIE - Ahoy (Sebastiaan van Steenberge)

Wanneer

8 april 2019 tot 12 april 2019

Wat

repertoireworkshop, zangweekend of -week

Waar

Instituut Mariagaard
Oosterzelesteenweg 80, 9230 Wetteren

Prijzen

€175.00
internaat
€165.00
internaat (lid Koor&Stem)
€125.00
externaat
€115.00
externaat (lid Koor&Stem)

Wie

zangers, koorgroepen, kinderen
kinderkoren, 8-12 jaar

Contact

Meer informatie bij
Marleen Moortgat
09 220 24 84
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven