U bent hier

Koordagen voor kinderen 2020

geannuleerd

Wat kinderen zingen in verre landen? We gaan op ontdekkingstocht tijdens de - jawel! - 50ste Koordagen voor kinderen in Wetteren, het tofste koorkamp van het jaar voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Tijdens de eerste week van de Paasvakantie. 

Marleen De Boo, Tom Johnson en Barbara Vandendriessche leren ons de mooiste melodieën uit de vier windstreken en speciaal voor deze feestelijke editie componeren Sebastiaan Van Steenberge, Marc Van de Broeck en Vigdis Hansa Elst drie gloednieuwe liederen voor kinderkoor. Onze ervaren monitorenploeg zorgt voor toffe spelletjes en leuke ontspanningsactiviteiten. Een onvergetelijke ervaring voor jonge zangertjes!

In de ateliers per leeftijdsgroep of met jongens en meisjes apart streven we een hoge graad van afwerking na. In de ‘tutti’ sessies doen de kinderen ervaring op in het samen musiceren in grote groep en krijgen ze de kans met instrumentale begeleiding te zingen. Deelnemen kan in internaat- of externaatformule. 

Met spijt in het hart beslisten we om de 50e editie van de Koordagen voor Kinderen (6 tot 10 april 2020) niet te laten doorgaan. Dit is een serieuze domper op de feestvreugde, maar in samenspraak met alle partners lijkt dit de best mogelijke beslissing.  
 

Wanneer

6 april 2020 tot 10 april 2020

Wat

repertoireworkshop, zangweekend of -week

Waar

Instituut Mariagaard
Oosterzelesteenweg 80, 9230 Wetteren

Wie

zangers, koorgroepen, kinderen
kinderkoren, 8-12 jaar

Contact

Meer informatie bij
Marleen Moortgat
09 220 24 84
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven