U bent hier

Koordagen voor kinderen 2021

Heel de wereld zingt. We gaan op ontdekkingstocht tijdens het tofste koorkamp van het jaar dat plaatsvindt van maandag 5 tot vrijdag 9 april 2021. Nieuw is dat de koordagen voortaan plaatsvinden in BRUGGE (ipv Wetteren) en dat er ook een tienergroep zal worden samengesteld (12-14j.).

Marleen De Boo, Tom Johnson en Barbara Vandendriessche leren ons de mooiste melodieën uit de vier windstreken. Onze ervaren monitorenploeg zorgt voor toffe spelletjes en leuke ontspanningsactiviteiten. Een onvergetelijke ervaring wordt dat!

In de ateliers per leeftijdsgroep of met jongens en meisjes apart streven we een hoge graad van afwerking na. In de ‘tutti’ sessies doen de kinderen ervaring op in het samen musiceren in grote groep en krijgen ze de kans met instrumentale begeleiding te zingen. Deelnemen kan in internaat- of externaatformule (bij voldoende belangstelling). 

NIEUW dit jaar :

De lokatie ! We verlaten het vertrouwde Mariagaard in Wetteren voor het een nieuwe superplek : Sint-Leocollege in Brugge.

De tienergroep. We maken een aparte groep voor 12-14j, 1e, 2e en 3e Middelbaar. Voor meisjes en jongens die nog met knapenstem zingen. De tienergroep volgt een eigen programma, eigen ontspanning en verblijft ook in een ander gebouw dan de kindergroepen.

 

Covid

We volgen de protocollen van Cultuur en van Jeugdwerk. Als internaatskampen mogen plaatsvinden dan gaat ons kamp ook door! Als we toch moeten annuleren is er volledige terugbetaling.

 

Inschrijven

Met het fomulier. Meld je snel. Je inschrijving komt op een chronologische lijst. Het max. aantal wordt o.a. bepaald door de Covid-richtlijnen.

Inschrijvingsformulier binnenkort beschikbaar.

Vakantieactiviteiten voor kinderen en jongeren
We kijken met Koor&Stem hoopvol naar 2021. Onze gekende vakantieactiviteiten voor kinderen en voor jongeren gaan door, tenzij op dat moment niet toegelaten. Met andere woorden: schrijf in zodra het kan. Als het deelnemersaantal beperkt moet worden door covid-maatregelen, dan tellen we de inschrijvingen chronologisch. In geval van annulatie omwille van covid– maatregelen is er een volledige terugbetaling.

Wanneer

5 april 2021 tot 9 april 2021

Wat

repertoireworkshop, zangweekend of -week

Waar

Sint-Leocollege
Potterierei 11, 8000 Brugge

Wie

zangers, koorgroepen, kinderen
kinderkoren, 8-12 jaar, 12-14 jaar

Contact

Meer informatie bij
Marleen Moortgat
09 220 24 84
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven