U bent hier

Koordagen voor kinderen en tieners 2022

We gaan op ontdekkingstocht naar de mooiste melodieën uit de vier windstreken, tijdens het tofste koorkamp van het jaar dat plaatsvindt van maandag 4 tot vrijdag 8 april 2022 in Brugge. Nieuw is dat we te gast zijn in  Sint-Leo Hemelsdaele, overnachten doen we in het Snuffelhostel Brugge. En deze editie vormen we ook een tienergroep!

Marleen De Boo en Tom Johnson zijn de docenten. Onze ervaren monitorenploeg zorgt voor toffe spelletjes en leuke ontspanningsactiviteiten. Een onvergetelijke ervaring wordt dat! In de ateliers per leeftijdsgroep of met jongens en meisjes apart streven we een hoge graad van afwerking na. In de ‘tutti’ sessies doen de kinderen ervaring op in het samen musiceren in grote groep en krijgen ze de kans met instrumentale begeleiding te zingen. Deelnemen kan in internaat- of externaatformule. 

Over de doelgroep

Doelgroep: kinderen en tieners die heel graag in koor zingen! 3e leerjaar - 3e middelbaar, geboortejaar2013 t.e.m. 2007, uitzondering voor geboortejaar 2006, voor tieners die in koorgroep deelnemen. Jongens kunnen deelnemen als zij nog met knapenstem zingen. We zingen in verschillende groepen, ingedeeld op leeftijd en muzikale ervaring én ook met iedereen samen.

Waar en wanneer

Van maandag 4 april tot vrijdag 8 april. Onze internaatsformule is het leukste, de koorkampsfeer is uniek! Aanmelden doe je vanaf 9 uur op maandag, we starten om 10u30.

Externaat is van maandag tot vrijdag, vanaf 9u30 tot 17u30. Heb je voor of naopvang nodig, stel je vraag op het inschrijvingsformulier en we zoeken een oplossing.

Op vrijdag is er een toonmoment om 16 uur, het einde is voorzien omstreeks 17 uur. 

Prijzen en formules

-internaat: € 200 lid K&S/€220 niet-leden; vanaf het tweede kind uit hetzelfde gezin: €175 leden/ €200 niet-leden.

 -externaat: (incl. warme lunch en 4u-tje): €130 leden/€145 niet-leden. 

Leden Koor&Stem: Je bent lid als jij of één van je ouders zingt in een bij K&S aangesloten koor.

Inschrijven en voorschot

Meld jouw kinderen aan via onderstaand formulier. Je krijgt vervolgens meteen een uitnodiging voor het betalen van een voorschot. Je inschrijving is dan definitief. Het voorschotbedrag bedraagt € 110 per kind. Je inschrijving komt op een chronologische lijst. Er is voorrang voor groepen, en het max. aantal wordt o.a. bepaald door de Covid-richtlijnen.  Een maand vooraf krijg je de oproep om het restsaldo te betalen en de praktische info. Bij annulatie door officiële covid maatregelen wordt het volledige bedrag terugbetaald.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen. Telkens kan je optioneel ook een vriend(in) aangeven. We proberen daar zo goed als mogelijk rekening mee te houden bij de indeling van de kamers en groepen.


Muzikale profiel

Hier kan je optioneel aanvullende info geven over het muzikale profiel van je kind(eren). Altijd fijn om weten voor de docenten en monitoren!

 

Contactpersoon (vader, moeder, ...)

Als (eerste) contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen en aanvullen.

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Vul hier de naam in
Wil je ons nog iets vragen of vertellen?

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

4 april 2022 tot 8 april 2022

Wat

workshop, zangweekend of -week

Waar

Sint-Leo Hemelsdaele
Potterierei 11, 8000 Brugge

Prijzen

€110.00
Voorschot
€200.00 - Internaat (lid Koor&Stem) €220.00 - Internaat €130.00 - Externaat (lid Koor&Stem) €145.00 - Externaat Voor de internaatsformule is er een reductie voor meerdere kinderen per gezin.

Wie

zangers, koorgroepen, kinderen
kinderen (8-12 jaar), tieners (12-15 jaar)

Contact

Meer informatie bij
Marleen Moortgat
0496 612005
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven