U bent hier

Koordagen voor kinderen en tieners 2023

In het oude Brugge werd een mysterieuze muziekdoos gevonden ! Whoeoe.... je hoort geheimzinnige liedjes als je de muziekdoos opent. Ontdek ze tijdens het tofste koorkamp van het jaar, de Koordagen voor kinderen en tieners. Van maandag 3 tot vrijdag 7 april 2023 zijn we net als vorig jaar te gast in Sint-Leo Hemelsdaele BRUGGE. Overnachten doen we in Snuffel-hostel. En deze editie vormen we opnieuw een tienergroep.

Ontdek ons Youtubekanaal

Marleen De Boo, Inge Sykora en Tom Johnson zijn de docenten. Speciaal voor de Koordagen componeren dit jaar Lara Denies, Hans Helsen en Sebastiaan van Steenberge. Onze ervaren monitorenploeg zorgt voor toffe spelletjes en leuke ontspanningsactiviteiten. Een onvergetelijke ervaring wordt dat! In de ateliers per leeftijdsgroep of met jongens en meisjes apart streven we een hoge graad van afwerking na. In de ‘tutti’ sessies doen de kinderen ervaring op in het samen musiceren in grote groep en krijgen ze de kans met instrumentale begeleiding te zingen. Deelnemen kan in internaat- of externaatformule. 

Over de doelgroep

Doelgroep: kinderen en tieners die heel graag in koor zingen! 3e leerjaar - 3e middelbaar, geboortejaar 2014 t.e.m. 2008, uitzondering voor geboortejaar 2007, voor tieners die in koorgroep deelnemen. Jongens kunnen deelnemen als zij nog met knapenstem zingen. We zingen in verschillende groepen, ingedeeld op leeftijd en muzikale ervaring én ook met iedereen samen.

 

Waar, wanneer en wat

Van maandag 3 april tot vrijdag 7 april. Onze internaatsformule is het leukste, de koorkampsfeer is uniek! Aanmelden doe je vanaf 9 uur op maandag, we starten om 10u30.

Externaat is van maandag tot vrijdag, vanaf 9u30 tot 17u30. Heb je voor of naopvang nodig, stel je vraag op het inschrijvingsformulier en we zoeken een oplossing.

Op vrijdag is er een toonmoment om 16 uur, het einde is voorzien omstreeks 17 uur. 

Internaat : inbegrepen zijn verblijf, maaltijden, 4u-tjes, cursus en ontspanning. Van 3-7 april. 
Externaat : warme lunch en 4u-tje zijn inbegrepen.

 

Inschrijven en voorschot

Meld jouw kinderen aan via onderstaand formulier. Je krijgt vervolgens meteen een uitnodiging voor het betalen van een voorschot. Je inschrijving is dan definitief. Het voorschotbedrag bedraagt € 110 per kind. Je inschrijving komt op een chronologische lijst. Er is voorrang voor groepen.  Een maand vooraf krijg je de oproep om het restsaldo te betalen en de praktische info. 

Voorschot: 110euro
Rekeningnummer: BE39 7310 3890 1419
Op naam van: Koor&Stem vzw
Mededeling: KOORDAGEN 230403 – naam kind
 

Solidaire prijzen

Koor&Stem hanteert voor deze activiteit flexibele, solidaire prijzen. Je kiest met andere woorden zelf het tarief dat op jou van toepassing is. Wie bereid is om meer te betalen, weet dat dit dient om mensen die een lagere prijs kiezen te ondersteunen.

 

Intern

Extern

 

Plustarief 

€260 €160 Kies dit tarief en je maakt Koor&Stem betaalbaar voor iedereen.

Standaard

€230 €140 Tarief voor wie geen lid is van een koor dat is aangesloten bij Koor&Stem.

Ledentarief

€210 €130 Tarief voor wie lid is van Koor&Stem, indirect via het koor of individueel. Specifiek voor de Koordagen: je bent lid als één van je ouders lid is.

Verminderd

€195 €120 Tarief voor wie het niet vanzelfsprekend is om het standaardtarief te betalen. Dit is ook een mogelijke keuze vanaf het 2e deelnemend kind uit een gezin en voor groepen vanaf 8 pers.
 

Docenten

Marleen De Boo

Marleen De Boo behaalde een master in zowel muziekpedagogie als koordirectie. Ze doceert koordirectie aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Aan de Podiumacademie Lier is zij actief als lesgever koordirectie. Marleen is artistiek leider van vzw Waelrantkoren. Haar werkterrein bestrijkt verschillende leeftijdsgroepen met een sterke focus op de pedagogische dimensie van koorzang. Haar belangrijkste drijfveer is amateurs, vooral kinderen en jongeren, de schoonheid van koormuziek te laten ontdekken.

Inge Sykora

Inge Sykora studeerde af als docent en uitvoerend muzikant solozang aan het Fontys Conservatorium, Tilburg. Ze  behaalde een master Koordirectie aan het  Conservatorium van Antwerpen. Inge kennen we als oprichter en dirigent van de Caloroso koren uit Wommelgem. Ze engageert zich ten volle in de werkgroepen van de Adviescommissie van Koor&Stem.

Tom Johnson

Tom Johnson is violist en koordirigent van o.a. jeugdkoor Carmina en Vocaal Ensemble Viermaliks. Hij werkt als docent en coach voor een verscheidenheid aan doelgroepen: kinderen en volwassenen, koren en scholen, professionals en beginners. Het is zijn persoonlijke doel om een leuke en speelse stijl te combineren met een professionele en vocale aanpak!

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen. Telkens kan je optioneel ook een vriend(in) aangeven. We proberen daar zo goed als mogelijk rekening mee te houden bij de indeling van de kamers en groepen.


Muzikale profiel

Hier kan je optioneel aanvullende info geven over het muzikale profiel van je kind(eren). Altijd fijn om weten voor de docenten en monitoren!

 

Contactpersoon (vader, moeder, ...)

Als (eerste) contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen en aanvullen.

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Vul hier de naam in
Wil je ons nog iets vragen of vertellen?

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

3 april 2023 tot 7 april 2023

Wat

workshop, zangweekend of -week

Waar

Sint-Leo Hemelsdaele
Potterierei 11, 8000 Brugge

Prijzen

€110.00
Voorschot
Zie 'solidaire prijzen' voor totaalbedrag

Wie

zangers, koorgroepen, kinderen
kinderen (8-12 jaar), tieners (12-15 jaar)

Contact

Meer informatie bij
Marleen Moortgat
0496 612005
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven