U bent hier

Koorlink workshop voor dirigenten én zangers

geannuleerd

In deze workshop gaan we dieper in op de vocale effecten van de slagtechniek van de dirigent. Welke effecten hebben de gebaren en de gestiek van de dirigent op de klankkleur, op het juiste gebruik van het vocale apparaat, van de stem, het lichaam en de ademhaling?

Hoe kan een dirigent de gestiek beter afstemmen op de vocale noden van de zangers van het ensemble? Hoe kan een dirigent vocaal comfort bieden aan de zangers, uitgaande van de gestiek?

Deze workshop wordt geleid door Joris Derder (foto). Sinds 2000 is hij artistiek leider van het Gents Universitair Koor (GUK) waar hij tal van concerten dirigeerde en successen boekte in binnen- en buitenland. Sinds 2010 is Joris ook medeoprichter en artistiek leider van het ambitieuze kamerkoor Koriolis. Joris is daarnaast ook vocal coach bij BEVocal, het Belgisch Nationaal Jeugdkoor.

Een ticket voor deze workshop geeft bovendien toegang tot het concert van Polyfoon + 1 extra gratis kaart!  Het ensemble uit Temse brengt hun programma ‘Agnus Dei’ (muziek voor de Goede Week) op 16.00 uur in de Brabantdamkerk.

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan werd deze activiteit geannuleerd.

Wanneer

15 maart 2020 van 10:00 tot 12:30

Waar

Campus Hogent
Nederpolder 26, 9000 Gent

Prijzen

€20.00
basisprijs
inclusief toegang tot concert

Wie

dirigenten

Contact

Koorlink vzw
info@koorlink.be
03 227 35 37
Terug naar boven