U bent hier

Koorronde 7 - Dendermonde

Regionale contacten

Een unieke koorontmoeting die alle grenzen overstijgt; genieten van het samen zingen met jong en oud. In de workshops van deze Koorronde regio Dendermonde ga je aan de slag met nieuwe en inspirerende liederen en canons, met als kers op de taart een spetterend slotmoment met instrumentale begeleiding.

Koor&Stem Oost-Vlaanderen vzw wil alle koren en zangers, jong en oud, van alle van de regio’s Oost-Vlaanderen leren kennen en ontmoeten. Dat doen we ditmaal in de O.L. Vrouwekerk en de Stedelijke Muziekacademie van Dendermonde.

Kinderen, jeugd en volwasenen kunnen zo deelnemen aan workshops aangepast per leeftijd en leren er allerlei nieuwe muziek kennen, zingen naar hartenlust samen en geven aan het eind van de dag samen een toonmoment, begeleid door pianisten, slagwerk, contrabas, enz. We starten om 13.00 met een open zangsessie. Daarna werken we in verschillende workshops olv Marc Van den Borre, Filip Martens, Marieke Missinne, Katrien De Praetere, Ienske Herregods. We ronden de namiddag af om 17.00 met een muzikaal toonmoment en een spetterende samenzang in de O.L. Vrouwekerk. 

 

Wanneer

16 november 2019 van 13:00 tot 18:00

Wat

(koren)ontmoeting, repertoireworkshop

Waar

SAMWD Dendermonde
Gensesteenweg 1, 9200 Dendermonde

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

zangers, koorgroepen
uit de regio Dendermonde

Contact

Inschrijven per mail bij
Koor&Stem Oost-Vlaanderen
oost-vlaanderen@koorenstem.be
Terug naar boven