U bent hier

Koorweekend voor Jongeren 2017

Alessandro Cadario

Ragazzi e ragazze: cantate!

Het Koorweekend voor Jongeren in Wetteren is hét evenement voor zingende jongeren tussen 14 en 26 jaar oud. Een weekendje zingen op niveau, met meer dan honderd gelijkgestemden, spetterend en uitdagend repertoire en een uitstekende sfeer. Voor de editie 2017, op 4 en 5 november, strikten we Marleen De Boo én de Italiaanse dirigent en componist Alessandro Cadario

Het Koorweekend voor Jongeren start op zaterdagvoormiddag om 10u en we gaan door tot zondag 17u. Overnachting is voorzien. Tussendoor is er tijd om te ontmoeten en te ontspannen. Dirigenten van deelnemende groepen zijn ook welkom, als begeleider van hun groep. Het weekend is voor gemengde stemmen, dus een speciale oproep aan gemengde jeugdkoren en aan alle jonge tenoren en bassen! 

Alessandro Cadario is een Italiaanse dirigent, componist en een promotor van het koorzingen. Zijn composities en arrangementen van popsongs worden wereldwijd uitgevoerd. Hij werkt met prestigieuze orkesten en koren zoals het Coro Academica van de Italiaanse koorfederatie Feniarco, het Coro di voci bianche del Teatro alla scala, het Eurochoir en het Turks Nationaal Jeugdkoor.  Voor Europa Cantat leidde hij ook felgesmaakte ateliers waar hij graag een mix van koorstijlen brengt!

Praktisch

Prijzen incl. logies, maaltijden & muziekmateriaal. Slaapzak, hoofdkussen en lunchpakket voor zaterdagmiddag zelf meebrengen. De inschrijving is geldig na storting van het deelnamebedrag, voor 20.10.17, op rek. BE39 731038901419 (Koor&Stem Gent). m.v.v. jongerenweekend - naam deelnemer.

Max. 125 deelnemers - voorrang voor groepen met gemengde stemmen
Inschrijven met dit inschrijvingsformulier.

 

Single Ladies (A Cappella Choir Version) - Orchestra vocale Numeri Primi

Wanneer

4 november 2017 tot 5 november 2017

Wat

workshop, zangweekend of -week

Waar

Instituut Mariagaard
Oosterzelesteenweg 80, 9230 Wetteren

Prijzen

€65.00
basisprijs
€55.00
lid Koor&Stem

Wie

zangers, koorgroepen
14 - 26 jarigen, dirigenten welkom als begeleider van hun groep

Contact

Marleen Moortgat
09 220 24 84
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven