U bent hier

Koorweekend voor Jongeren 2020

Haal je stem vanonder het stof op hét jaarlijkse K&S- Koorweekend voor jongeren. Een weekendje zingen op niveau, spetterend en uitdagend repertoire en een uitstekende sfeer. Zorg dat je erbij bent, en mobiliseer je zingende vrienden!

Het weekend is voor gemengde stemmen, dus een speciale oproep aan gemengde jeugdkoren en aan alle jonge tenoren en bassen! Delegaties van meisjeskoren zijn natuurlijk ook welkom, er is een extra atelier voor gelijke stemmen. Het weekend wordt geleid door een duo van ervaren jeugdkoordirigenten, voor deze editie zijn dat: Jan Schumacher (D) en Dieter Staelens (Leuven).

Wat met Corona? Het weekend zal verlopen volgens de protocollen van Cultuur (amateurkunsten) en van Jeugdwerk. Bovendien heeft het Vormingsinstituut Malle veel praktische ervaring na de vele kampen die er deze zomer plaatsvonden. Wat dit precies inhoudt voor Koor&Stem én voor jou, zullen we vooraf up-to-date communiceren. Bij Covid-gerelateerde annulatie wordt je deelname terugbetaald.

Het Koorweekend voor jongeren is helaas geannuleerd.

Voor de editie 2020 ontvangen we Jan Schumacher en Dieter Staelens als docenten

Praktisch

Het Koorweekend voor Jongeren start op zaterdagvoormiddag om 10u en we gaan door tot zondag 17u. Overnachting is voorzien. Tussendoor is er tijd om te ontmoeten en te ontspannen. Dirigenten van deelnemende groepen zijn ook welkom, als begeleider van hun groep. Prijzen incl. logies, maaltijden & muziekmateriaal. Lakens, deken, hoofdkussen is ter plaatse beschikbaar. De inschrijving is geldig na storting van het deelnamebedrag, voor 10.10.20, op rek. BE39 731038901419 (Koor&Stem Gent). m.v.v. jongerenweekend - naam deelnemen. Schrijf snel in, er is gezien de maatregelen een maximum aantal deelnemers.

Inschrijven met dit inschrijvingsformulier.

Wanneer

7 november 2020 tot 8 november 2020

Wat

workshop, zangweekend of -week

Waar

Provinciaal Vormingscentrum
Smekensstraat 61, 2390 Malle

Prijzen

€65.00
basisprijs
€55.00
Koor&Stem leden
incl. logies, maaltijden, muziekmateriaal

Wie

zangers, koorgroepen
14 - 26 jarigen, dirigenten welkom als begeleider van hun groep

Contact

Marleen Moortgat
09 220 24 84
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven