U bent hier

Koorweekend voor Jongeren 2021

Haal je stem vanonder het stof op hét jaarlijkse Koor&Stem- Koorweekend voor jongeren. Een weekendje zingen op niveau, met een internationale en Vlaamse docent, spetterend en uitdagend repertoire en een uitstekende sfeer. Zorg dat je erbij bent en mobiliseer je zingende vrienden!

Het weekend is voor gemengde stemmen, dus een speciale oproep aan gemengde jeugdkoren en aan alle jonge tenoren en bassen! Delegaties van meisjeskoren zijn natuurlijk ook welkom, er is een extra atelier voor gelijke stemmen. Het weekend wordt geleid door een duo van ervaren jeugdkoordirigenten, voor deze editie zijn dat Jan Schumacher (D) en Dieter Staelens (Leuven).

World Choir Games 
De World Choir Games zijn verplaatst en gaan door van 30 oktober t.e.m. 7 november. Een kans! We plannen bezoek van WCG- jeugdkoren op het weekend, voor een internationale muzikale verbroedering.

Delta-variant enz. ?
Het weekend verloopt volgens de dan geldende protocollen. Wat dit precies inhoudt in november '21 zullen we kort vooraf communiceren. Bij Covid-gerelateerde annulatie wordt je deelname terugbetaald. 

Voor de editie 2021 ontvangen we Jan Schumacher en Dieter Staelens als docenten, en wie weet ook enkele WorldChoirGames- jeugdkoren.

Praktisch

Het Koorweekend voor Jongeren start op zaterdagvoormiddag om 10u en we gaan door tot zondag 17u. Overnachting is voorzien. Tussendoor is er tijd om te ontmoeten en te ontspannen. Dirigenten van deelnemende groepen zijn ook welkom, als begeleider van hun groep. Prijzen incl. logies, maaltijden & muziekmateriaal. Lakens, deken en hoofdkussen zijn ter plaatse beschikbaar. De inschrijving is geldig na storting van het deelnamebedrag, voor 10.10.21, op rekening BE39 731038901419 (Koor&Stem Gent). m.v.v. jongerenweekend - naam deelnemer. Schrijf snel in, er is gezien de maatregelen misschien nog een maximum aantal deelnemers.

Inschrijven met dit inschrijvingsformulier.

Wanneer

6 november 2021 tot 7 november 2021

Wat

workshop, zangweekend of -week

Waar

Provinciaal Vormingscentrum
Smekensstraat 61, 2390 Malle

Prijzen

€75.00
basisprijs
€65.00
Koor&Stem leden
incl. logies, maaltijden, muziekmateriaal

Wie

zangers, koorgroepen
14 - 26 jarigen, dirigenten welkom als begeleider van hun groep

Contact

Marleen Moortgat
09 220 24 84
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven