U bent hier

Koorweekend voor Jongeren 2022

Alle jongeren die graag zingen en zich amuseren zijn welkom op hét jaarlijkse Koor&Stem- Koorweekend voor jongeren. Een weekendje zingen op niveau, met een internationale en Vlaamse docent, spetterend en uitdagend repertoire en een uitstekende sfeer. Zorg dat je erbij bent en mobiliseer je zingende vrienden!

Het weekend is voor gemengde stemmen, dus een speciale oproep aan gemengde jeugdkoren en aan alle jonge tenoren en bassen! Delegaties van meisjeskoren zijn natuurlijk ook welkom, er is een extra atelier voor gelijke stemmen. Het weekend wordt geleid door een duo van ervaren jeugdkoordirigenten, voor deze editie zijn dat Kjetil Aamann uit Noorwegen en Carine Spiloes uit Oud-Heverlee.
 

Praktisch

Het Koorweekend voor Jongeren start op zaterdagvoormiddag om 10u en we gaan door tot zondag 17u (toonmoment op 16u) Overnachting is voorzien. Tussendoor is er tijd om te ontmoeten en te ontspannen. Dirigenten van deelnemende groepen zijn ook welkom, als begeleider van hun groep. Prijzen incl. logies, maaltijden & muziekmateriaal. Lakens, deken en hoofdkussen zijn ter plaatse beschikbaar. De inschrijving is geldig na storting van het deelnamebedrag, voor 10.10.22, op rekening BE39 731038901419 (Koor&StemG). m.v.v. jongerenweekend - naam deelnemer. Schrijf snel in om er zeker bij te zijn.

Inschrijven met dit inschrijvingsformulier.

Kjetil Aamann

Kjetil Aamann (1965,Tønsberg) is een Noorse muzikant en dirigent. Kjetill leidt verschillende koren in Noorwegen en geeft regelmatig workshops in heel Europa. Hij is erg betrokken bij het internationale muziekleven als bestuurslid, muzikaal adviseur, ... Hij gelooft dat iedereen een muzikale intuïtie heeft, over de nodige creativiteit beschikt en dat elke muziekrepetitie leuk moet zijn! Hij was in 2019 al een keer te gast op het Koorweekend voor Jongeren.

Carine Spiloes

Carine kreeg de zang- en koormicrobe met de paplepel mee. Als leerkracht MCV in Academie De Vonk (Oud-Heverlee) en dirigente van het Jeugdkoor en Jeugdkoor+ De kleine Johannes uit Blanden, wil ze die passie met veel enthousiasme doorgeven. Zangers en publiek raken en ten volle laten genieten van een mooie samenklank is haar missie.

Wanneer

5 november 2022 tot 6 november 2022

Wat

workshop, zangweekend of -week

Waar

Provinciaal Vormingscentrum
Smekensstraat, 2390 Malle

Prijzen

€75.00
basisprijs
€65.00
Koor&Stem leden
incl. logies, maaltijden, muziekmateriaal

Wie

zangers, koorgroepen
14 - 26 jarigen, dirigenten welkom als begeleider van hun groep

Contact

Marleen Moortgat
0496 612005
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven