Koorcoaching aanvragen? Dat kan hier

Sluiten

U bent hier

Koorweekend voor jongeren 2023

Alle jongeren die graag zingen en zich amuseren zijn welkom op hét jaarlijkse Koor&Stem- Koorweekend voor jongeren. Een weekendje zingen op niveau, met een internationale en Vlaamse docent, spetterend en uitdagend repertoire - ook pop en light - en een uitstekende sfeer. Zorg dat je erbij bent en mobiliseer je zingende vrienden!

Het weekend is voor gemengde stemmen, dus een speciale oproep aan gemengde jeugdkoren en aan alle jonge tenoren en bassen! Delegaties van meisjeskoren zijn natuurlijk ook welkom, er is een extra atelier voor gelijke stemmen. Het weekend wordt geleid door een duo van ervaren jeugdkoordirigenten, voor deze editie zijn dat Jan Schumacher uit Duitsland en Inge Sykora uit Wommelgem.
 


Praktisch

Het Koorweekend voor jongeren start op zaterdagvoormiddag om 10 uur en we gaan door tot zondag 17 uur (toonmoment om 16 uur). Overnachting is voorzien. Tussendoor is er tijd om te ontmoeten en te ontspannen. Dirigenten van deelnemende groepen zijn ook welkom, als begeleider van hun groep. Prijzen incl. logies, maaltijden & muziekmateriaal. Lakens, deken en hoofdkussen zijn ter plaatse beschikbaar. De inschrijving is geldig na storting van het deelnamebedrag, voor 10.10.23, op rekening BE39 7310 3890 1419 (Koor&Stem Gent) m.v.v. jongerenweekend - naam deelnemer. Schrijf snel in om er zeker bij te zijn.

Inschrijven met dit inschrijvingsformulier.

Inge Sykora

Inge Sykora studeerde af als docent en uitvoerend muzikant solozang aan het Fontys Conservatorium, Tilburg. Ze  behaalde een master Koordirectie aan het  Conservatorium van Antwerpen. Inge kennen we als oprichter en dirigent van de Caloroso koren uit Wommelgem. Ze engageert zich ten volle in de werkgroepen van de Adviescommissie van Koor&Stem.

Wanneer

4 november 2023 tot 5 november 2023

Wat

workshop, zangweekend of -week

Waar

Provinciaal Vormingscentrum
Smekensstraat, 2390 Malle

Prijzen

€80.00
basisprijs
€70.00
Koor&Stem leden
incl. logies, maaltijden, muziekmateriaal

Wie

zangers, koorgroepen
14 - 26 jarigen, dirigenten welkom als begeleider van hun groep

Contact

Marleen Moortgat
0496 612005
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven