U bent hier

Korenfestival Vlaanderen 2023

Het Korenfestival Vlaanderen, dat is ontmoeting en verbroedering voor alle soorten koren, in alle genres en van leeftijden. Het Korenfestival vindt plaats op zaterdag 22 april en zondag 23 april 2023.

Eind april is het weer korenfestivaltime in Kontich. Het tweejaarlijkse Korenfestival Vlaanderen in Kontich vindt plaats op zaterdag 22 april en zondag 23 april 2023. Het korenfestival is geen wedstrijd, maar is in de eerste plaats echt een festival, waar koren andere koren kunnen ontmoeten en aan het werk zien.  Locatie is de kerk van Kontich Kazerne, dicht bij het station en dus vlot bereikbaar voor supporters, koorliefhebbers en publiek!

Het 13de Korenfestival Vlaanderen wordt georganiseerd door het kinder- en jeugdkoor Dainavimo in samenwerking met Koor&Stem vzw en het Gemeentebestuur van Kontich. 

Deelnemen met je koor?

Het Korenfestival staat open voor kinderkoren, jeugdkoren en volwassenenkoren.  Daarnaast geeft het festival ook een podium aan ensembles met minimum 4 zangers. Maximum 24 koren kunnen deelnemen verspreid over twee dagen. Meer info in reglement in bijlage, inschrijven kan via onderstaand formulier. De deadline voor inschrijven is 31 januari 2023.

Wanneer

22 april 2023 tot 23 april 2023

Wat

podiumkans voor koren

Waar

Kerk O.L.V.-Onbevlekt Ontvangen
Holle Weg 2/28, 2550 Kontich

Prijzen

€80.00
deelname per koor

Wie

koorgroepen

Contact

Erik Demarbaix, erik.demarbaix@koorenstem.be
Terug naar boven