U bent hier

Liedjes voor in de klas - Doewap #1 en 3

Hoe leer je liedjes aan? Waar moet je op letten als je met kinderen zingt in de klas? Hoe introduceer je ritme en beweging? Hoe maak je van het zanguurtje een gezellig beweeg- en speelmoment? Met Doewap leer je liedjes die perfect aansluiten bij tal van klasthema’s. Tegelijk krijg je ideeën aangereikt om de liedjes meteen in je eigen klas te zingen. 

Docente Sterre De Raedt heeft als bevlogen muziekpedagoge veel ervaring met kinderen en inspireert je spelenderwijs. Kom gewoon een avond meezingen met een vrolijk speelplaatslied als John Kanakanaka, het meeslepende Lai la uit Tsjechië, herfstliedjes zoals Halloween of Atsjoem! over verkoudheden, de vredesballad Leiders van de wereld, De Dolle Dierendans en het onovertroffen Doewaplied. En leer enkele nieuwe Sinterklaasliedjes aan zoals Help Sint!, Zwarte Piet gaat dansen en In een Spaanse villa.

Beluister demo's van de liedjes op Doewap.be

Na de vorming kan je via een code de liedjes downloaden met de teksten, partituren, mp3's en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema's van de lagere school.

Wanneer

17 oktober 2017 van 19:00 tot 21:30

Waar

Zaal Herfst, ldc De Maretak
Albrechtlaan 119 a, 9300 Aalst

Prijzen

€50.00
basisprijs
€30.00
studenten

Wie

leerkrachten
lagere school, muziekinitiatie, AMV, samenzang kinderkoordirigenten

Contact

Inschrijven kan via
Helga.De.Brucker@skynet.be
Terug naar boven