U bent hier

Liedjes voor in de klas: Doewap #2 en #4

In de workshop Doewap #2 en #4 vind je opnieuw een boel leuk liedmateriaal voor in de klas. Je leert liedjes over lente, familie, kleuren, carnaval en verliefdheid, aangevuld met een speellied en een Afrikaanse meezinger uit Nigeria.

Bij Doewap vind je dus steeds een lied dat in je klasthema past. Tegelijk krijg je handvaten aangereikt om de liedjes meteen in je eigen klas te zingen. Ruby De Bruyne ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen. 

Tijdens deze vorming leren we liedjes uit Doewap #2 en #4. Na de sessie krijg je een code mee. Via die code kan je één van deze twee bundels met wereldrepertoire downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de lagere school.

Beluister de liedjes op doewap.be/liedjes

Wanneer

26 maart 2019 van 19:00 tot 21:30

Waar

Zaal Herfst, ldc De Maretak
Albrechtlaan 119a, 9300 Aalst

Prijzen

€50.00
basisprijs
€35.00
studenten
Inclusief didactisch materiaal en een drankje

Wie

leerkrachten
leerkrachten lagere school, leerkrachten DKO, kinderkoordirigenten

Contact

Inschrijven per mail via Helga.De.Brucker@skynet.be
Terug naar boven