U bent hier

Liedjes voor in de klas: Doewap #3

Sinterklaas blijft voor kinderen een magische periode, en daar horen natuurlijk Sinterklaasliedjes bij. Kom een avond meezingen met oude en nieuwe Sinterklaasliedjes en krijg zin om de liedjes zelf meteen met de kinderen in je klas te zingen.

Docent Wouter Dubois heeft veel ervaring met kinderen. Via uitstapjes naar de verschillende muzische domeinen inspireert hij je spelenderwijs. In Doewap #3 vind je oude bekenden zoals Zie ginds komt de Stoomboot, Sinterklaas is jarig en Hoor de wind waait door de bomen. Maar je hoort er ook nieuwe Sinterklaasliedjes zoals Zwarte piet gaat dansen, het Zuiderse In een Spaanse villa en het vertwijfelde Help Sint over namaak- en hulpsinten. En we waagden ons aan een nieuw arrangement van Kniktiklaas van Bart Peeters, dat heerlijke Sinterklaaslied uit 1988! Benieuwd? Schrijf je snel in!

Beluister demo's van de liedjes op Doewap.be

Na de vorming kan je via een code de liedjes downloaden met de teksten, partituren, mp3's en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema's van de lagere school.

Wanneer

15 november 2017 van 19:00 tot 21:30

Waar

Huis van de Sint (De Salons)
Stationsstraat 85, 9100 Sint-Niklaas

Prijzen

€50.00
basisprijs
€35.00
studenten

Wie

leerkrachten
lagere school, muziekinitiatie, AMV, samenzang kinderkoordirigenten

Contact

Liesbeth Segers
liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven