U bent hier

Liedjes voor in de klas: Doewap #4

In de workshop Doewap #4 vind je opnieuw een boel leuk liedmateriaal voor in de klas. Je leert liedjes over kleuren, carnaval en verliefdheid, aangevuld met een speellied en een Afrikaanse meezinger uit Nigeria.

Bij Doewap vind je dus steeds een lied dat in je klasthema past. Tegelijk krijg je handvaten aangereikt om de liedjes meteen in je eigen klas te zingen. Docente Mirjam de Wit heeft als bevlogen zangcoach veel ervaring met kinderen en inspireert leerkrachten spelenderwijs. Benieuwd? Schrijf je snel in!

Beluister demo's van de liedjes op Doewap.be

Na de vorming kan je via een code de liedjes downloaden met de teksten, partituren, mp3's en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Dit is inbegrepen in de prijs. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema's van de lagere school.

Deze navorming maakt deel uit van een grotere studiedag in Hasselt waarbij er ook andere interessante sessies geprogrammeerd staan, ook voor jonge kinderen en kleuters. Bekijk het volledige programma in de download hieronder.

Wanneer

14 oktober 2017 van 13:00 tot 14:30

Waar

Hasselt, locatie n.t.b.

Prijzen

€35.00
basisprijs

Wie

leerkrachten
lagere school, muziekinitiatie, AMV, samenzang kinderkoordirigenten

Contact

Inschrijven per mail kan via
info@deblokkendoosvzw.be
Terug naar boven