U bent hier

Liedjes voor in de klas: Doewap #4

In de workshop Doewap #4 vind je opnieuw een boel leuk liedmateriaal voor in de klas. Je leert liedjes over kleuren, carnaval en verliefdheid, aangevuld met een speellied en een Afrikaanse meezinger uit Nigeria.

Mirjam de Wit schreef een leuk kleurenlied (Appelblauw zeegroen), Sebastiaan van Steenberge een dromerig stukje over een vlieger. 't Was tof van Jan Coeck kan je als afsluiter van het schooljaar gebruiken, en we voorzagen ook een tweede versie voor het begin van het nieuwe schooljaar. Nog: een eenvoudig volksliedje uit Nigeria en het swingende Verliefd van Hans Primusz. Bij Doewap vind je dus steeds een lied dat in je klasthema past. Tegelijk krijg je handvaten aangereikt om de liedjes meteen in je eigen klas te zingen. Docente Mirjam de Wit heeft als bevlogen zangcoach veel ervaring met kinderen en inspireert leerkrachten spelenderwijs. Benieuwd? Schrijf je snel in!

Beluister demo's van de liedjes op Doewap.be

Na de vorming kan je via een code de liedjes downloaden met de teksten, partituren, mp3's en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Dit is inbegrepen in de prijs. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema's van de lagere school.

Wanneer

7 februari 2018 van 13:30 tot 16:00

Waar

Concertgebouw Brugge, Studio 1
Het Zand 34, 8000 Brugge

Prijzen

€50.00
basisprijs
€35.00
studenten

Wie

leerkrachten
lagere school, muziekinitiatie, AMV, samenzang kinderkoordirigenten

Contact

Liesbeth Segers
liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven