U bent hier

Liedjes voor in de klas: Doewap #5 en #6

Zingen is leuk, het schept een band en een aangename sfeer in de klas. Op belangrijke momenten in ons leven, zingen we, overal ter wereld. Tijdens feesten bijvoorbeeld. In deze navorming te Gent leer je tal van leuke liedjes.

Een aanstekelijk eenvoudig Afrikaans liedje bijvoorbeeld, waarvan je spontaan aan het dansen gaat. We leren ook een beetje Frans en Spaans met het dansante Me gusta bailar. En we zingen een heerlijk kamplied Tumbalalaika. We werken met de Nederlandse vertaling van een Arabisch danslied uit Jordanië en zingen een populair stapellied uit Vlaanderen. Wil je met me naar? is een jazzy nummer van Mirjam de Wit op tekst van Joke Van Leeuwen, Nieuwjaarsbrief is een gezongen nieuwjaarswens van Hans Helsen op tekst van Sien De Smet die de gesproken brief kan vervangen, Laci en ik een stevig rocknummer van Hans Primusz dat alle stoere kinderen zal aanspreken. Met het weemoedige Ilgaz reizen we naar Turkije, Plouf tizen leert je acht woorden berbers en Ya tir brengt ons naar Irak. 

Sofie Thoen geeft vocaal en educatief advies. Schrijf snel in! 

Tijdens deze vorming leren we liedjes uit Doewap #5 en #6. Na de sessie krijg je een code mee. Via die code kan je één van deze twee bundels met wereldrepertoire downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de lagere school.

Beluister de liedjes op doewap.be/liedjes
 

Inschrijven

Contactgegevens

Alle communicatie verloopt via dit e-mailadres. Je ontvangt een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging.

Facturatie

Geef hierboven duidelijk aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden hieronder, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie@koorenstem.be.

Wanneer

6 februari 2019 van 14:00 tot 16:30

Waar

Sint Bavo Basisschool
Apostelhuizen 2, 9000 Gent

Prijzen

€55.00
basisprijs
€45.00
leden Koor&Stem
€35.00
studenten

Wie

leerkrachten
leerkrachten lagere school, leerkrachten DKO, kinderkoordirigenten

Contact

Liesbeth Segers, liesbeth.segers@koorenstem.be