U bent hier

Liedjes voor in de klas - Doewap #7 en #8

Zingen is leuk, het schept een band en een aangename sfeer in de klas. Op belangrijke momenten in ons leven, zingen we, overal ter wereld. Tijdens feesten bijvoorbeeld. Tijdens deze vorming werk je onder begeleiding van muziekpedagoge Tine Geens.

Meer weten over Doewap?

Bezoek deze pagina

In deze navorming leren we je liedjes aan uit Doewap #7 en #8. Tine Geens heeft veel ervaring met zingen met jonge kinderen. Ze is docente muzische vorming aan hogeschool PXL Hasselt en werkte regelmatig in basisscholen. Schrijf snel in!

Na de vorming kan je via een code de liedjes downloaden van één van beide Doewapbundels met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.

Wat met corona: Voor deze activiteit gingen we op zoek naar een grote ruimte met mogelijkheid tot verluchting. De activiteit zal verlopen volgens de protocollen van Cultuur en Jeugdwerk. Bij Covidgerelateerde annulatie wordt je deelname terugbetaald.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

20 januari 2021 van 18:30 tot 21:00

Wat

praktische infosessie, repertoireworkshop

Waar

Provinciaal Domein Dommelhof
Toekomstlaan 5
3910 Neerpelt

Prijzen

€55.00
basisprijs
€45.00
leden Koor&Stem
€35.00
studenten
Inclusief didactisch materiaal

Wie

leerkrachten
leerkrachten lagere school, leerkrachten DKO, kinderkoordirigenten

Contact

Liesbeth Segers, liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven