U bent hier

Liedjes voor in de klas: Doewap #7 en #8

Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en verbetert de concentratie. Je plant het dus best regelmatig in tijdens de schooluren. Dat kan kort of lang, serieus of speels. Wegens succes herhalen we deze online sessie die eerder op 3 februari gegeven werd.

Tijdens deze workshop krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier tijdens de schooluren met kinderen te zingen. Je leert hoe je met afwisselend repertoire, beweging, bodypercussion enzomeer aan de slag gaat. Met divers materiaal toont onze docente hoe je van iedere zangactiviteit een succes kan maken en we focussen daarbij op liedjes uit onze bundels Doewap #7 en Doewap #8.

Onze docente Ruby De Bruyne

Onze docente Ruby De Bruyne ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen.
 

Interactieve online sessie

Omwille van de coronamaatregelen wordt dit een interactieve online sessie. Echt samen zingen gaat niet online, maar inspireren, liedjes aanreiken, technieken verduidelijken, individueel nazingen... dat kan allemaal wel. Op de dag van de vorming zoek je een rustige plek waar je voluit kan zingen en 3 uur geconcentreerd kan werken. We verwelkomen maximum 15 deelnemers.  

We werken met Zoom

Enkele dagen voor de vorming krijg je een toegangslink en alle praktische informatie.  Bovendien kan je nog tot twee weken nadien over de opname van de workshop beschikken. Je ontvangt daarvoor een persoonlijke login. Handig voor wie het nog allemaal eens opnieuw wil inoefenen of voor wie uitgesteld wil kijken.

Liedmateriaal inbegrepen

Na de vorming krijg je toegang tot een Doewapbundel naar keuze ter waarde van €22. Die bestaat uit 7 liedjes (mp3), instrumentals, uitgeschreven lestips, partituren, alle liedjesteksten, ... Met andere woorden:  tof materiaal om de nieuw verworven competenties in de praktijk om te gaan zetten!

Beluister demo's Doewap #7
Beluister demo's Doewap #8

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen. We vragen het postadres op omdat we je een aantal zaken toesturen om te gebruiken tijdens de online sessie.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt of een factuur wenst voor jouw administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bij het indienen van je inschrijving kan je meteen betalen met Bancontact (QR-code of kaart), kredietkaart, online banking of overschrijving. We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

24 maart 2021 van 9:30 tot 12:00

Wat

webinar, workshop

Prijzen

€55.00
standaardprijs
€45.00
lid Koor&Stem
€35.00
student

Wie

leerkrachten

Contact

Liesbeth Segers
liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven