U bent hier

Masterclass met Paul Smith

geannuleerd

Paul Smith geeft workshops en begeleidt muziekprojecten over heel de wereld. Ter voorbereiding van Singing Brussels komt hij een paar keer naar België. Op 21 maart is hij in het land en geeft hij een workshop voor koordirigenten over zijn muziekkeuze, leermethoden en zangtechnieken.

Projectpagina Singing Brussels
Singing Brussels Celebration Weekend

Paul Smith zingt al meer dan 25 jaar: eerst als koorzanger bij Westminster Abbey, in 2005 richtte hij samen met zijn broer het vocaal ensemble VOCES8 op, dat hij in 2016 verliet om zich te richten op zijn educatieve activiteiten. Nu geeft hij workshops en begeleidt hij muziekprojecten over heel de wereld.

Deze workshop is specifiek gericht op koordirigenten. 

Programma 

  • Een inleiding in de muziek die gekozen werd voor het participatief concert van Singing Brussels (op 7 juni 2020) waaraan meer dan 600 zangers deelnemen, zowel individuele zangers als bestaande koren.

  • Bekijken hoe je met al deze zangers samen één groot koor kan vormen en hoe deze zangers zich zo voorbereid mogelijk laten voelen, ook al nemen de zangers slechts deel aan een beperkt aantal voorbereidende workshops.

  • Kennismaken met de leermethoden en zangtechnieken die Paul Smith gebruikt bij grote koren.

  • Kortom: maak kennis met de muziek, de leermethode en zangtechnieken die Paul Smith gebruikt bij een groot koor en laat je hierdoor inspireren voor je eigen koor! 

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan werd deze activiteit geannuleerd.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

21 maart 2020 van 16:30 tot 19:00

Waar

BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten
Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

dirigenten

Contact

Valerie Konings
valerie.konings@koorenstem.be
+32 (0)3 237 96 43
Terug naar boven