U bent hier

Meet the conductor

Vocaal Ensemble Reflection wil nieuw talent helpen en nodigt daarom 5 dirigenten uit om samen op te treden op 23 april. 

De deelnemende dirigenten mogen een zelfgekozen werk en het opgelegd werk 'Never seek to tell thy love' van Raymond Schroyens uitvoeren met het ensemble. De dag van het concert krijgt elke dirigent in de voormiddag 30 minuten repetitietijd met een volledig voorbereid koor. Het is mogelijk om een eerder overleg in te plannen.

Na elke uitvoering wordt de deelnemer kort geïnterviewd. We zijn namelijk benieuwd hoe het was om samen te werken met het ensemble. Ook het ensemble zelf zal haar ervaring met de dirigent en het publiek delen.

Ervaring opdoen en bijleren staan centraal bij Meet the conductor, daarom zal er een panel van experten aanwezig zijn. Zij geven een korte beschouwing over de uitvoeringen, enkele tips en werkpunten.

Welke dirigent slaagt erin om via de muziek het beste contact met publiek, koor en jury te realiseren en wint Meet the Conductor? De winnaar mag volgend seizoen een aperitiefconcert dirigeren met het ensemble. Een unieke kans dus! 

Wil je graag één van de vijf dirigenten van Meet the Conductor worden? Schrijf dan een motivatiebrief en kies één a capella werk naar keuze om uit te voeren met het ensemble. Mail dit alles voor 1 maart naar hello [at] reflectionvocaal.com.

Wanneer

23 april 2023 van 15:00 tot 17:00

Wat

workshop

Waar

Zaal Zirkus
Zirkusstraat 36
2000 Antwerpen

Prijzen

€0.00
Prijs
Gratis voor deelnemende dirigenten.

Wie

dirigenten

Contact

Vocaal Ensemble Reflection, hello@reflectionvocaal.com
Terug naar boven