U bent hier

Waarschuwingsbericht

Dit formulier heeft het maximaal aantal inzendingen bereikt.

Opleiding Zingen met kinderen 2022-23

Zingen met Kinderen

Ook tijdens het schooljaar 2022-2023 kan je opnieuw onze populaire opleiding Zingen met Kinderen volgen in Lier. Leer het vocale talent in kinderen wakker maken, leer hen luisteren, daag hen muzikaal uit en laat hen echt samen zingen. Eerste opleidingsdag is zondag 25 september 2022, de laatste zondag 7 mei 2023. 

Docenten Marleen De Boo en Tom Johnson hebben al vele leuke oefeningen klaarzitten, verrassend nieuw repertoire en door ervaring beproefde tips. En dit acht zondagen lang. Wie de opleiding afrondt, weet hoe je op een boeiende manier een éénstemmig lied kan aanbrengen bij een groep kinderen en heeft kennis gemaakt met alle technieken die daarbij komen kijken: stemvorming, slagtechniek, repertoire, didactiek, beweging, enz. 

De opleiding richt zich tot iedereen die kinderen op een kwaliteitsvolle manier wil leren zingen: studenten in de lerarenopleiding, leerkrachten in het kleuter- of basisonderwijs, leerkrachten AMV uit het Deeltijds Kunstonderwijs, dirigenten van kinderkoren, enz. Iedereen is welkom, maar je moet wel beschikken over een basiskennis notenleer. Ook de editie 2022-2023 wordt georganiseeerd in samenwerking met de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans te Lier. Dit geeft de mogelijkheid om met een oefenkoor aan de slag te gaan.

INHOUD

  • Didactiek & stemvorming: spelenderwijs en efficiënt een lied aanleren
  • Leren luisteren & repertoire ontdekken
  • Slagtechniek
  • Zingend repertoire verwerven
  • Actieve stage

Docenten

Marleen De Boo

Marleen De Boo behaalde een master in zowel muziekpedagogie als koordirectie. Ze doceert koordirectie aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Aan de Podiumacademie Lier is zij actief als lesgever koordirectie. Marleen is artistiek leider van vzw Waelrantkoren. Haar werkterrein bestrijkt verschillende leeftijdsgroepen met een sterke focus op de pedagogische dimensie van koorzang. Haar belangrijkste drijfveer is amateurs, vooral kinderen en jongeren, de schoonheid van koormuziek te laten ontdekken.

Tom Johnson

Tom Johnson is violist en koordirigent van o.a. jeugdkoor Carmina en Vocaal Ensemble Viermaliks. Hij werkt als docent en coach voor een verscheidenheid aan doelgroepen: kinderen en volwassenen, koren en scholen, professionals en beginners. Het is zijn persoonlijke doel om een leuke en speelse stijl te combineren met een professionele en vocale aanpak!

WACHTLIJST

Deze activiteit is helaas volzet. Meld je hier aan op onze wachtlijst.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Inschrijven

Deelnemer

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. 


Jouw muzikale profiel

Aan welke organisatie ben je verbonden? (school, koor, ...)
Graag een korte muzikale bio toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx rar zip.

Bij het indienen van je inschrijving kan je meteen betalen met Bancontact (QR-code of kaart), kredietkaart, KBC-betaalknop, Belfius Pay Button of klassieke overschrijving. Je ontvangt ook een inschrijvingsbevestiging en betalingsuitnodiging per mail. We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

25 september 2022 tot 7 mei 2023
Lesmomenten
25 september 2022 van 10:30 tot 16:30
9 oktober 2022 van 10:30 tot 16:30
13 november 2022 van 10:30 tot 16:30
4 december 2022 van 10:30 tot 16:30
15 januari 2023 van 10:30 tot 16:30
12 februari 2023 van 10:30 tot 16:30
12 maart 2023 van 10:30 tot 16:30
7 mei 2023 van 10:30 tot 16:30

Wat

meerdaagse opleiding

Waar

Podiumacademie Lier
Gasthuisvest 50, 2500 Lier

Prijzen

€400.00
basisprijs

Wie

dirigenten, leerkrachten
studenten

Contact

Meer info bij Erik Demarbaix
erik.demarbaix@koorenstem.be
Terug naar boven