U bent hier

Opstart van je koor in coronatijden

wrapper

ONLINE SESSIE

Repetitiefoto: Arti Vocali

En, zijn jullie al opnieuw van start gegaan? Dat is momenteel een veelgehoorde vraag in de koorwereld. Zingen in koor mag weer, maar repetities organiseren volgens de regels van de kunst vraagt wel wat van een koorbestuur. Koor&Stem organiseert daarom deze online infosessie op zaterdagvoormiddag 19 september.

Coronamaatregelen voor koren

Raadpleeg hier onze toolkit

We organiseren dezelfde sessie ook de dag voordien, op vrijdagavond 18 september.

Naast de muzikale en praktische aspecten is er ook de bekommernis over het veilig zingen met risicogroepen. Wat is er juist toegelaten, hoe pak je het aan, wie is verantwoordelijk, hoe vind je je weg in de richtlijnen en protocollen? Dit soort vragen komt aan bod. De infosessie is in de eerste plaats bedoeld voor besturen van koren, aangesloten bij Koor&Stem, die om allerlei redenen nog niet gestart zijn. Vanzelfsprekend mag je ook aansluiten als je wel al repeteert en nog specifieke vragen hebt.

Jeroen Keymeulen, directeur van Koor&Stem, geeft up-to-date informatie en en beantwoordt eventuele vragen over een veilige start van het nieuwe koorjaar. Of is er bij jouw koor nog een struikelblok waardoor je niet meteen weer met de repetities begint? We vernemen dit graag en bekijken samen met jou hoe we je met Koor&Stem kunnen ondersteunen.

Je kan vooraf een specifieke vraag formuleren in het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina. 

Praktisch

De sessie is beperkt in aantal deelnemers. Daarom ontvangen we graag één inschrijving per koor.  Je kan gewoon mee luisteren, je vraag vooraf formuleren of, wanneer het aantal aanwezigen het toelaat, ook tijdens de sessie tussenkomen.

We werken met het programma ZOOM. Meld je 10 minuten vóór het begin van de sessie aan via de zoomlink, die je een paar uur vóór de sessie per mail doorgestuurd krijgt, samen met de praktische aanwijzingen voor de sessie.

Wanneer

19 september 2020 van 11:00 tot 12:00

Wat

online vorming

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

koorbesturen

Contact

Marleen Moortgat,
tel. 09 220 24 84,
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven