U bent hier

Repertoire / intervisie De Stem van ons Geheugen

Ook dit najaar organiseert De Stem van ons Geheugen een nieuwe reeks workshops rond repertoire en het samen zingen met mensen met dementie. Aansluitend is er in Lokeren een intervisiemoment voorzien.

Repertoireworkshop

Tijdens deze workshop in Lokeren gaan we dieper in op het repertoire dat je kan zingen met mensen met dementie. Hoe kan je iedereen motiveren en aanzetten om mee te zingen? We bekijken hoe en welke liedjes je samen met het contactkoor kan zingen en gaan in op wat kan en wat niet kan bij het samenstellen van het repertoire. Elke sessie wordt voorbereid en begeleid door een coach van Koor&Stem.

Intervisie contactkoren

We bieden je de mogelijkheid om zowel de workshop ‘intervisie’ als de workshop ‘repertoire’ aaneensluitend te volgen. Indien je ervoor kiest om de beide workshops te volgen, wordt er lunch voorzien. We merken dat begeleiders van contactkoren vaak voor dezelfde uitdagingen en vragen staan. Daarom organiseren we dit najaar weer regionale intervisiemomenten. Tijdens de intervisie komt u in contact met andere begeleiders, zangers en muzikanten van contactkoren uit uw buurt.  Per provincie brengen we een mensen samen om ervaringen uit het contactkoor te delen en antwoorden te zoeken naar vragen die leven binnen uw koor. 

Meer weten?

Ga naar website destemvanonsgeheugen.be 
Bezoek projectpagina op deze site

Wanneer

20 september 2018 van 9:00 tot 15:00

Wat

(koren)ontmoeting, workshop

Waar

WZC Ter Engelen
Polderstraat 4-6, 9160 Lokeren

Prijzen

€95.00
hele dag
€55.00
voormiddag 'repertoire'
€35.00
namiddag 'intervisie'

Contact

dementie@koorenstem.be
03 237 96 43
Terug naar boven