U bent hier

Repertoireworkshop bibliotheek

De zoektocht naar de juiste muziek voor jouw koor is een opdracht die nooit af is. Ieder concert opnieuw spreken dirigenten hun bronnen aan op zoek naar muziek die graag gezongen en beluisterd wordt. Kom grasduinen in de bibliotheek van Koor&Stem!

Daar bevinden zich meer dan 190 000 originele koorpartituren, tijdschriften over (koor)muziek, componistenbiografieën, naslag-werken, enz. Ook buiten de fysieke bibliotheek zijn er tal van (online) kanalen waar je muziek kan vinden. En hoe of waar bestel je koormuziek? Wat met auteursrechten? En ken je onze laatste uitgaven al? Op zaterdagvoormiddag 8 september zet de bibliotheek van Koor&Stem zijn deuren open om je te informeren, inspireren en te laten snuisteren in de oude doos en tussen de nieuwe aanwinsten.

Koor&Stem heeft een unieke muziekbibliotheek met ca. 190.000 originele koorpartituren van uitgevers uit heel de wereld. Sinds jaar en dag komen dirigenten naar de bibliotheek voor repertoireadvies. We voeren een actief aankoopbeleid. We volgen de nieuwe uitgaven van verschillende uitgeverijen op de voet. Partituren en boeken kunnen ontleend worden. Oude partituren, handschriften, naslagwerken, cd’s en tijdschriften kan je alleen consulteren.

Bibliotheek Koor&Stem vzw

Wanneer

8 september 2018 van 9:45 tot 12:30

Wat

repertoireworkshop

Waar

Bibliotheek Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen

Prijzen

€5.00
basisprijs

Wie

dirigenten

Contact

Provinciale afdeling
Koor&Stem Antwerpen
Marjolein Braspenningx
inschrijvingen@koorenstemantwerpen.be