U bent hier

Repertoireworkshop De Stem van ons Geheugen

wrapper

@ online

Ben je door je standaardrepertoire heen en wil je nieuwe inspiratie opdoen en/of heb je nood aan begeleidende partituren en dito tips? Dan is deze workshop perfect voor jou.

Tijdens de workshop repertoire gaan we dieper in op het repertoire dat je kan zingen met mensen met dementie. Je krijgt concrete tools om op ontdekkingstocht te gaan afgestemd op de noden van jouw koor of op jouw noden als zangbegeleider. Deze workshop wordt begeleid door Sofie Bauwens. Goesting om direct aan de slag te gaan met o.a. liedjes van onze spiksplinternieuwe cd, schrijf je dan gauw in voor onze online repertoirecursus.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

26 mei 2021 van 19:00 tot 21:00

Wat

online vorming, repertoireworkshop

Prijzen

€85.00
basisprijs
Cd, mp3's en liedteksten inbegrepen

Wie

zangers, dirigenten, koorgroepen, koorbesturen, leerkrachten
zangbegeleiders, mantelzorgers

Contact

ilse.de.cuyper@koorenstem.be
Terug naar boven